Constanta

Moderators: adriansinger, Unholy, krankyd, The Fej, spookyx, twist3r

Constanta

Postby addrian20 » Fri Nov 12, 2010 10:58 pm

Folosesc Waze de o luna si in acest timp m-am ocupat de harta Constantei, chiar daca sunt doar 2-3 utilizatori aici. Cunosc suficient de bine orasul si cred ca pana acum am adus harta la niste conditii de utilizare decente.

Toate strazile principale sunt trasate in totalitate, cu conectivitate corecta. Unele intersectii nu au inca toate virajele, dar le voi rezolva rapid. Am editat si cateva cartiere in detaliu, dar m-am oprit pentru ca sunt sensuri unice unde nu cunosc directia. Pe viitor voi edita strazile secundare acolo unde vad interes si unde am informatiile necesare.

Mai sunt de facut:
- sensuri unice in centru, intre Mihaileanu si Rascoala din 1907, va fi in lucru ceva vreme (nu ca s-ar si respecta toate)
- sensul giratoriu de la Aurel Vlaicu cu Lapusneanu (aka. Papadie, Dobrogea, Oxford, intrarea in Mamaia) nu este sens giratoriu propriu-zis, adica nu se vor primi instructiunile de navigare cu a 2-a iesire, etc. E desenat foarte frumos si nu vreau sa il stric
- lipsesc sensurile giratorii din Mamaia, nu prea stiu cum sa le fac sa arate bine si sa fie si functionale
- DJ228 intre Nazarcea si Ovidiu, care trece prin fata penitenciarului Poarta Alba, e o scurtatura preferata a localnicilor. E marcat cu buldozerul dar nu il voi edita pentru ca se asfalteaza si nu cred ca se termina lucrarile pana vine zapada. Voi edita frumos drumul cand am confirmarea ca e totul ok.
- strada Traian e blocata din cauza pericolului de alunecare de teren. Partea blocata va lipsi de pe harta si nu cred ca se va rezolva in curand.

Astept orice comentariu, parere, cerere de update. In functie de cerinte, voi extinde editarile la sud, in statiuni.

Recomand si celorlalti Area Manageri sa deschida cate un topic cu zonele administrate de ei.

12 Nov:
am adaugat o parte din strazile din Poarta 6, trase cu buldozerul de madi25

18 Nov:
-DN39, Constanta - Mangalia, ecomplet pana la Eforie Nord si pe bucati pana la 23 August, multumim lui danieltrc
-DN38, Constanta - Negru Voda, a fost trasat pana la Amzacea, din nou madi25
Area Manager for Constanta, Romania
addrian20

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Constanta

Postby addrian20 » Sun Jan 09, 2011 9:49 am

Conform anuntului CNADNR: http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate/co ... 2.2010.pdf
Am deconectat bucata din DN22C care va fi oprita circulatiei. Nu am drum pe la Cernavoda asa ca sper sa treaca cineva cu buldozerul p-acolo :)

Am mers pe DJ228 si inca se asfalteaza, l-am editat complet insa e marcat ca offroad.
DJ222 intre Medgidia/Cuza Voda si Mihail Kogalniceanu e o scurtatura foarte misto, insa are doar cateva segmente.
addrian20

Postby addrian20 » Wed Aug 10, 2011 1:18 pm

Sper ca va distrati pe litoral :)

In Cernavoda s-a editat traseul principal, cel pe care se merge acum in loc de DN22C. Atentie ca intre pod si sensul giratoriu sta uneori politia.

Medgidia e tare incurcata, am reusit sa ma ratacesc de mai multe ori, insa e obligatoriu de parcurs daca vreti sa ajungeti pe DJ381, drum drept, bine asfaltat, ce poate scurta un pic traseul spre sudul litoralului.

Bucata noua de autostrada este deja editata si va fi pe harta de indata Waze va rezolva problemele cu serverele. Sper sa se rezolve cat mai repede, pe Google Maps apare insa merge navigatia. Cu un pic de noroc, Waze va fi prima platforma de navigatie cu noua bucata de autostrada.
Am luat decizia sa editez un singur segment cu ambele directii, pentru ca oricum 2/3 din traseu se circula o singura banda pe sens. Voi separa sensurile pe masura ce va fi nevoie de asa ceva.
De asemenea, nu stiu ce denumire sa dau noii soselei de ocolire a Constantei. Pe teren apar indicatoare de A4, dar nu vreau sa ma grabesc.

Soseaua Constanta - Vama Veche este editata complet. Statiunile sunt insa reprezentate timid. Costinesti are cateva strazi si in curand va aparea Neptun.

In rest, in Dobrogrea am pus Tulcea pe harta si majoritatea drumurilor nationale. Vreau sa ii multumesc lui Spookyx pentru o vizite si editari. Cred ca am aflat secretul pentru care este primul in topul absolut la puncte: trece cu buldozerul peste toate drumurile judetene pe care le gaseste :lol:
addrian20

Postby spookyx » Wed Aug 10, 2011 8:31 pm

:)) ceva de genul. inregistrez ce apuc. evident, ce e asfaltat. dar si editarile ulterioare conteaza (si mai am multe mii de km de editat inca).

am facut si transalpina :)) frumos traseu si vi-l recomand.

referitor la constanta si scurtaturi. Exista pe acolo si un DJ224 si un DJ223a (eu i-am pus numele de 223a). In realitate nu stiu daca exista sau nu DJ223A, sau cum se cheama exact bucata aia de drum. El face legatura intre DJ224 si DJ223 care sunt facute de mine. Sunt niste variante foarte bune in caz de trafic ingreunat la Cernavoda. Eu acum o luna am luat-o pe DJ224 si am iesit spre Harsova ca sa nu stau cateva ore ca era coada pana la taxare.

stie cineva in ce stare e DJ223B? Am vrut sa il fac o data, dar fiind noapte, am ezitat auzind de la altii ca nu exista drum pe acolo, ci doar ceva pentru carute si nu prea poti trece cu o masina normala.

Google Maps are obiceiul pentru DJ-uri sa spuna ca sunt facute (ca asa figurau ele in calendar, ca fiind gata pana la data de xx). Va spun cu siguranta ca DJ293 (vezi Mangalia) nu exista. Am vrut sa il fac eu si sa scurtez/ocolescu DN-urile si... surpriza. Camp. Carute. Cai. Tractoare. :)) nici un DJ... nici macar DC (drum comunal).

In Medgidia exista o centura. Am facut-o. Evitati-o cu incredere. Am trecut-o ca fiind offroad.
Country Manager România
Facebook Pagina de Wiki
Statistici, rapoarte pe waze.ro
Waze Beta 3.6.99.110 on Samsung Galaxy S4 GT-i9505 on Vodafone 4G
Image
Image
spookyx

Has thanked: 15 times
Been thanked: 24 times

Postby addrian20 » Sun Aug 12, 2012 7:39 am

Revin dupa un an :) cu toata incalzirea globala, nu ne-a invadat inca marea. Rezistam eroic.

Am o curiozitate. As vrea sa stiu in ce stare este drumul de aici: https://world.waze.com/editor/?zoom=3&l ... =160902802 mai exact pe segmentul 160902802. Cred ca spooky ma poate ajuta.
Acum vreo 2-3 ani am incercat sa merg p-acolo dinspre Navodari spre Lumina, dar dupa 200m de gropi m-am razgandit si am ales drumul judetean de langa canal.

In rest, vreau sa multumesc pentru contributiile in zona pe partea de POI/Landmarks si astept alte comentarii despre harta din jutetul CT.
addrian20

Postby spookyx » Sun Aug 12, 2012 9:55 pm

Salut Adrian.

Drumul in cauza, era practicabil. Avea multe gropi cum zici si tu, dar nu m-a determinat sa ma intorc din drum. Eu sunt mai rabdator cu astfel de drumuri, dar mai rapid si sigur/bun e DJ226
Country Manager România
Facebook Pagina de Wiki
Statistici, rapoarte pe waze.ro
Waze Beta 3.6.99.110 on Samsung Galaxy S4 GT-i9505 on Vodafone 4G
Image
Image
spookyx

Has thanked: 15 times
Been thanked: 24 times

Postby addrian20 » Sat Feb 02, 2013 6:55 pm

Vreau sa felicit editorii care au adaugat multe strazi mici in Constanta, pentru rabdarea de care au dat dovada.

Din pacate a trebuit sa refac permisiunile pentru majoritatea jonctiunilor cu strazile principale unde nu este permisa manevra la stanga plus alte probleme destul de evidente.

Daca doriti sa contribuiti, sunteti invitati sa editati parcarile de supermarket si hotelurile din Mamaia ca landmark ca nici un localnic nu stie hotelurile :lol:
addrian20

Return to Romania [română]