Μετά απο σχεδόν 2 χρόνια χρήστης του Waze νομίζω οτι είναι καιρός να συστηθώ σε όλους σας.
(Αφού ξεπέρασα την απογοήτευση λόγω ανυπαρξίας χαρτών στην αρχή, αν και προσπάθησα να χαράξω - δημιουργήσω τα κομμάτια που με ενδιαφέρανε περισσότερο, νομίζω οτι το waze στην Ελλάδα έχει αρχίσει να λειτουργεί αρκετά πλέον [τουλάχιστον σε κάποια κομμάτια της Ελλάδας]).
Χαιρετώ λοιπόν όλους τους Έλληνες Wazers.
Καταρχήν Κινούμαι σε καθημερινή βάση στην Θεσσαλονίκη όπως και σε άλλες περιοχές της Β. Ελλάδος κύρια, Ακόμα αρκετά συχνά κινούμαι στην Βουλγαρία (με αρκετές αλλαγές - χαράξεις παλιές και νέες στην Εθνική).
Θα ήθελα να βοηθήσω και εγώ πλέον πιο ενεργά (λόγω χρόνου), φυσικά μπορώ να σας πω οτι έχω αρκετές απορίες σχετικά με τους κανόνες σχεδίασης, προβλήματα του waze ( π.χ. μέχρι πριν το πολύ 10 μέρες έβλεπα στο map edit - HOUSE NUMBERS όπου και ξεκίνησα να περνάω κάποια ξεκινώντας απο την Διεύθυνση κατοικίας μου, και σήμερα δεν υπάρχει καν στον Editor ). --> Η απάντηση στην απορία μου
"
Add house numberWe closed the option to update house numbers, we're currently working on a new scheme for updating numbers and currently in beta stage.
It will be released soon. "

Ακόμα σχετικά με το localization του waze στα ελληνικά έχω δει οτι υπάρχει έχει γίνει ένα μεγάλο μέρος αλλά μέχρι εκεί, κανένας δεν ενδιαφέρεται στην Ελληνικοποίηση του Waze????

Ελπίζω οτι όλοι όσοι έχουμε διάθεση - θέληση - χρόνο μπορούμε να βοηθήσουμε αλλήλους αλλά και να βάλουμε και άλλους στο Waze.
Φιλικά Γιώργος.