Šodien esmu piekasīgs! Neņemiet personiski, mans mērķis ir celt editoru kultūru un publiski norādīt kļūdas, lai citi neuzrautos uz līdzīgām.
https://world.waze.com/editor/?lon=24.0 ... =186854797Atū, nu kāpēc Tu tur uzzīmēji ieskrējiena joslu, ja tādas tur nav?!! Tur luksaforā ir papildsekcija ar gandrīz vienmēr degošu zaļo, bet tomēr tur jāiekļaujas satiksmē uzreiz 1.joslā, visai bieži krustojumā ir asas izjūtas, jo ieskrējiena josla tur kādreiz bija, bet nu vairs nav un tikai tagad pēc gada nedaudz sāk mazināties no viekala stāvvietas ārā lidojošie indivīdi. Tiesa, pats risinājums ir labs, tikai vadītāji ir jāizglīto. ASV vispār pēc noklusējuma pie sarkanā drīkst griesties pa labi, protams, dodot ceļu absolūti visiem, un tas jūtami mazina nelietderīgu stāvēšanu un palielina krustojumu caurlaides spēju.
Šito es vēlētos arī Latvijā, bet ne tā, ka by default atļaut noteikumos, bet gan gandrīz visur kabinot klāt kaut vai uzzīmētas papildsekcijas luksaforos, kā tas visai populāri ir arī Lietuvā.