Moderators: krankyd, The Fej, Watt25
pulsarxp wrote:Watt, a cartouche-ban nyitott jelentéseidet ne töröld és ne vidd át a papyrusba, már kész a lsitám, hamarosan elmegyek arra, és akkor tudjuk javítani őket, és lezárni.
wroadd wrote:Szata76 wrote:- Az UR-ek közül nem mind jelenik meg az mind ami a Cartouche-ban.
Nem is fognak mind megjelenni. Ketté válaszották a két adatbázist, így a Papyrus-ban már csak az újabb jelentések fognak megjelenni. A többit a Cartouche-ban kell lezárni, oda nem kerülnek fel az új jelentések.
Egyébként készül az új WMCS kiegészítő, abban számos hasznos plusz szolgáltatás is lesz, amiből még több infót nyerhettek majd ki.
Watt25 wrote:pulsarxp wrote:Watt, a cartouche-ban nyitott jelentéseidet ne töröld és ne vidd át a papyrusba, már kész a lsitám, hamarosan elmegyek arra, és akkor tudjuk javítani őket, és lezárni.
Nem azért vettem fel őket, hogy aztán csak úgy lezárjam.
Watt25 wrote:pulsarxp wrote:Watt, a cartouche-ban nyitott jelentéseidet ne töröld és ne vidd át a papyrusba, már kész a lsitám, hamarosan elmegyek arra, és akkor tudjuk javítani őket, és lezárni.
Nem azért vettem fel őket, hogy aztán csak úgy lezárjam.
xerxesz wrote:Nincsenek új UR-ek, vagy mi van? Mert csak a sajátjaimat találom meg a Papyrusban...
pulsarxp wrote:xerxesz wrote:Nincsenek új UR-ek, vagy mi van? Mert csak a sajátjaimat találom meg a Papyrusban...
nem sok van... egyet-egyet lezártam, de nincs túl sok.
Users browsing this forum: No registered users