Moderators: krankyd, The Fej, Watt25
joqtya wrote:Adott egy osztott pályás út, jelen esetben a nyíregyházi körút, ahol a lámpás kereszteződésekben a valóságban nem lehet visszafordulni a másik pályára, de mivel a két útpálya között van egy összekötő út, ezért a waze betervezi a visszafordulást. (Balra kanyarodáskor a keresztutcát elengedi jobbra)
Ezt lehet orvosolni, vagy ez ilyen?
Watt25 wrote:Van rá megoldás, nézd meg. Azon persze el lehet vitatkozni, hogy jó-e ez így? Vagyis a problémát megoldja, csak nem annyira szép...
joqtya wrote:Adott egy osztott pályás út, jelen esetben a nyíregyházi körút, ahol a lámpás kereszteződésekben a valóságban nem lehet visszafordulni a másik pályára, de mivel a két útpálya között van egy összekötő út, ezért a waze betervezi a visszafordulást. (Balra kanyarodáskor a keresztutcát elengedi jobbra)
mochrul wrote:joqtya wrote:Adott egy osztott pályás út, jelen esetben a nyíregyházi körút, ahol a lámpás kereszteződésekben a valóságban nem lehet visszafordulni a másik pályára, de mivel a két útpálya között van egy összekötő út, ezért a waze betervezi a visszafordulást. (Balra kanyarodáskor a keresztutcát elengedi jobbra)
Ezért nem tartom (en személy szerint) szerencsésnek az osztottpályás utak két egyirányú útként való ábrázolását.
xerxesz wrote:mochrul wrote:joqtya wrote:Adott egy osztott pályás út, jelen esetben a nyíregyházi körút, ahol a lámpás kereszteződésekben a valóságban nem lehet visszafordulni a másik pályára, de mivel a két útpálya között van egy összekötő út, ezért a waze betervezi a visszafordulást. (Balra kanyarodáskor a keresztutcát elengedi jobbra)
Ezért nem tartom (en személy szerint) szerencsésnek az osztottpályás utak két egyirányú útként való ábrázolását.
És akkor hogyan oldod meg, ha valóban vissza lehet fordulni???? Szerintem ez nem akkora gáz. Pikk-pakk meg lehet rajzolni, kicsit át kell csak gondolni. A kliensben meg olyan mügyűr lesz, hogy nem látod, hogy nem egy út van.
mochrul wrote:Szerintem azokat a helyeket meg mindig szet lehet nyitni. Es (legalabbis Budapesten) nagyon keves hely van ahol vissza szabad fordulni.
mochrul wrote:https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... =163211190
Ez a mostani jelölés szerint primary street, viszont földút és igazából én saját jószántamból nem is mentem volna arra. De mivel nem földútnak van jelölve, ezért waze arra küldött.
Mi legyen a típusa ennek az útnak?
Users browsing this forum: No registered users