Moderators: krankyd, The Fej, Watt25
pulsarxp wrote:Amikor egy új város nevet viszek föl, az első utca nevét mindig kiegészíti, ha már volt.olyan. Ez tök jó, csak kár, hogy a város rögzítése után mindig csak az adott városban "keres".... Kár, hogy utána már nem egészít ki.
railcar wrote:pulsarxp wrote:Amikor egy új város nevet viszek föl, az első utca nevét mindig kiegészíti, ha már volt.olyan. Ez tök jó, csak kár, hogy a város rögzítése után mindig csak az adott városban "keres".... Kár, hogy utána már nem egészít ki.
Szerintem jól van ez így (a teljes lista túl nagy), de ha arra vágysz, akkor csináld úgy, hogy először töltöd ki az utcanevet, utána a várost, akkor pont úgy fog működni
Watt25 wrote:Ez biztos? Szerintem ha nincsen kitöltve a városnév, akkor csak a lakott területen kívül eső utcákat sorolja fel. Egyébként is így logikus. És veszélyes is az említett módszer amiatt, mert aztán elfelejti visszaírni a városnevet...
railcar wrote:Watt25 wrote:Ez biztos? Szerintem ha nincsen kitöltve a városnév, akkor csak a lakott területen kívül eső utcákat sorolja fel. Egyébként is így logikus. És veszélyes is az említett módszer amiatt, mert aztán elfelejti visszaírni a városnevet...
Mér', a másik esetben (új város) nem ez történik? Lehet, hogy nem figyeltem pontosan... Akkor be kell írni átmenetileg egy teljesen új városnevetA második része miatt tényleg veszélyes lehet, különben is macerás, csak elvi megoldásként vetettem fel.
pulsarxp wrote:De egy városhoz nem csak egy english név írható? Elfogad többet is?
Egyébként az angol név automatikus beiras csak egy ideje van. És ha több fajta van, akkor melyiket irja be? Ezzel az lehet a gond, ha valaki elfelejti beírni, és egy másikat ír be helyette a rendszer.
Users browsing this forum: No registered users