Pontrendszer - A Wazer-ek versenye

Moderators: krankyd, The Fej, Watt25

Re: Pontrendszer - A Wazer-ek versenye

Postby TrabiTm » Mon Apr 02, 2012 3:28 pm

Mostanában nem nagyon kapok cukrokat. Elmaradt a "First report of a map problem" után járó cukorka is, pedig már több hete jelentettem először térkép problémát, és elmaradt a "First friend on waze" után járó is, pedig már ott is jó 1 hete van vagy 6 Wazer ismerősöm a facebookon.
Másnál is van ilyen, vagy csak nálam? Mi lehet a probléma, ha másnál megy rendesen?
TrabiTm

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby pulsarxp » Mon Apr 02, 2012 6:26 pm

TrabiTm wrote:Mostanában nem nagyon kapok cukrokat. Elmaradt a "First report of a map problem" után járó cukorka is, pedig már több hete jelentettem először térkép problémát, és elmaradt a "First friend on waze" után járó is, pedig már ott is jó 1 hete van vagy 6 Wazer ismerősöm a facebookon.
Másnál is van ilyen, vagy csak nálam? Mi lehet a probléma, ha másnál megy rendesen?

a cukrok érkezése mindig késik. Várj még egy kis türelemmel. Egyébként a ponttáblánál a FB ismerősed megjelennek?
Country manager: Hungary
Hardware: HTC desire HD : Android 4.2.1 : Telenor : WAZE 3.5.99.910 Beta
Car: Peugeot 206 SW
http://www.waze.hu
pulsarxp
Waze Champs

Been thanked: 1 time

Postby TrabiTm » Mon Apr 02, 2012 6:54 pm

pulsarxp wrote:a cukrok érkezése mindig késik. Várj még egy kis türelemmel. Egyébként a ponttáblánál a FB ismerősed megjelennek?

Tudom, hogy késik, de a térkép hiba jelzés már jó 1 hónapja volt, ez már soknak tűnik.
Nem, ott sincs elvileg ismerősöm, pedig be vagyok jelentkezve a dashboard szerint is, és a telefonos kliens szerint is...
TrabiTm

Postby Szikra » Tue Apr 03, 2012 2:16 am

TrabiTm wrote:
pulsarxp wrote:a cukrok érkezése mindig késik. Várj még egy kis türelemmel. Egyébként a ponttáblánál a FB ismerősed megjelennek?

Tudom, hogy késik, de a térkép hiba jelzés már jó 1 hónapja volt, ez már soknak tűnik.
Nem, ott sincs elvileg ismerősöm, pedig be vagyok jelentkezve a dashboard szerint is, és a telefonos kliens szerint is...

Nekem január eleje óta megvan az öt ismerős és a mai napig nem kaptam meg a cukorkát. Mondjuk az első után is 4 hónap volt mire lett cukorka.
Country Manager: Hungary
Hardware: Samsung Galaxy SII (4.0.3. ICS)
Car: Opel Astra f (fehér)
Honlap: waze.hu
Facebook: Waze Magyarország Csoport
Image
Szikra

Been thanked: 5 times

Postby TrabiTm » Tue Apr 03, 2012 7:10 am

Szikra wrote:Nekem január eleje óta megvan az öt ismerős és a mai napig nem kaptam meg a cukorkát. Mondjuk az első után is 4 hónap volt mire lett cukorka.

Akkor még várok :)
És Neked sem látszanak a ponttáblánál sem, hogy vannak ismerőseid?

Csak azért volt furcsa, mert a többi cukor szinte azonnal jött, pl a vezess x napot a héten után másnap jött, a heti 500 mérföldes meg út közben, ahogy megvolt az 500 (bár a pontokat érte 1 héttel később kaptam meg)...
TrabiTm

Postby rozsizsofi » Tue Apr 03, 2012 8:56 am

Szikra wrote:
TrabiTm wrote:

Nekem január eleje óta megvan az öt ismerős és a mai napig nem kaptam meg a cukorkát. Mondjuk az első után is 4 hónap volt mire lett cukorka.

Velem is ez volt. Írtam a supportnak, aki javasolta, hogy reconnecteljem a facebookom, majd konnekteljem újra. Láss csodát, rögtön látta az összes barátomat, és következő adandó alkalommal jött is a cukorka. :D
rozsizsofi

Postby TrabiTm » Tue Apr 03, 2012 11:21 am

rozsizsofi wrote:Velem is ez volt. Írtam a supportnak, aki javasolta, hogy reconnecteljem a facebookom, majd konnekteljem újra. Láss csodát, rögtön látta az összes barátomat, és következő adandó alkalommal jött is a cukorka. :D

Na, ezt kipróbálom, hátha.
Hol kell ezt csinálni, a telefonos kliensben, vagy a Dashboard-ban, vagy mindkettő? :)
TrabiTm

Postby Watt25 » Tue Apr 03, 2012 11:22 am

TrabiTm wrote:Na, ezt kipróbálom, hátha.
Hol kell ezt csinálni, a telefonos kliensben, vagy a Dashboard-ban, vagy mindkettő? :)

Utóbbi.
ZTE Skate - Android 2.3
Area Manager: Érd - Martonvásár - Dunaújváros háromszögben
Ford Mondeo Tournier
Watt25
Waze Champs

Has thanked: 3 times
Been thanked: 6 times

Postby TrabiTm » Tue Apr 03, 2012 2:41 pm

Nem semmi.
Kijelentkeztem, majd vissza, és egyből vannak a Waze szerint is facebook ismerőseim, köszönöm a tippeket! :)
Gondolom a cukorka is jön hamarosan...

Akkor már csak a "First report of a map problem" cukorka rejtélye várat magára, arra nincs tippetek?
TrabiTm

Postby pulsarxp » Tue Apr 03, 2012 5:44 pm

TrabiTm wrote:Nem semmi.
Kijelentkeztem, majd vissza, és egyből vannak a Waze szerint is facebook ismerőseim, köszönöm a tippeket! :)
Gondolom a cukorka is jön hamarosan...

Akkor már csak a "First report of a map problem" cukorka rejtélye várat magára, arra nincs tippetek?

küldj még párat, írd a kommentbe, hogy próba, és akkor tuti jön :)
Country manager: Hungary
Hardware: HTC desire HD : Android 4.2.1 : Telenor : WAZE 3.5.99.910 Beta
Car: Peugeot 206 SW
http://www.waze.hu
pulsarxp
Waze Champs

Been thanked: 1 time

PreviousNext

Return to Szabályok