Problém

Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland

Problém

Postby jiri133 » Thu Aug 11, 2011 7:08 pm

Ahoj všem, mám problém s načítáním bodů. Např. za červenec, ujeto s Waze více než 4 tis km ale načteno méně než 1 tis, jízda každý den, v jednom týdnu více než 1,3 tis.
V Dashboardu, některé jízdy zaznamenány nejsou vůbec, některé jízdy jsou uvedeny s 0 najetými km.
Nezískal jsem ani prémii za 4 dny jízdy v jednom týdnu, ani za najetých 500 miles za týden. Dle mého problém trvá více jak 4 měsíce.
Mobil (IPhone4) se zapnutou aplikací vozím na předním okně a čas od času kontroluji, se signálem problém nemám.
Poradí mi někdo ? pokud je zde této problematice věnována samostatná sekce, prosím o nasměrování, hledal jsem, ale nenašel.
Díky
jiri133

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problém

Postby fotrik » Fri Aug 12, 2011 6:45 am

Vzhledem k tomu, ze to trva delsi dobu, je nejlepsi napsat na alpha@waze.com.
ImageImage
fotrik

Has thanked: 57 times
Been thanked: 50 times

Postby jiri133 » Fri Aug 12, 2011 7:18 am

díky za info
jiri133

Problém válcování

Postby martin-vysin_com » Wed Dec 07, 2011 10:38 pm

Zdravím, mám jeden problém a to že když chci válcovat novou silnici, tak mi to nefunguje! Nikdy jsem s válcováním neměl problém. Nenašel jsem nikde vlákno kde by měl někdo ten stejný problém, když tak mě nasměruje.
martin-vysin_com

Re: Problém válcování

Postby foxitrot » Wed Dec 07, 2011 11:11 pm

Martin_iPhone wrote:Zdravím, mám jeden problém a to že když chci válcovat novou silnici, tak mi to nefunguje! Nikdy jsem s válcováním neměl problém.

Ked uz si tu, tak skus tu, ale musis byt trochu konkretnejsi, nez "mi to nefunguje"...
...with the good old :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52),
while trying to get used to Android 3.6.xx.yyy (SG-A2).
foxitrot
Waze Champs

Has thanked: 124 times
Been thanked: 56 times

Postby martin-vysin_com » Wed Dec 07, 2011 11:26 pm

foxitrot wrote:
Martin_iPhone wrote:Zdravím, mám jeden problém a to že když chci válcovat novou silnici, tak mi to nefunguje! Nikdy jsem s válcováním neměl problém.

Ked uz si tu, tak skus tu, ale musis byt trochu konkretnejsi, nez "mi to nefunguje"...

Tak po zapnutí Waze a jízdy bez navigování po najetí na silnici která není na mapě, tak zapnu válcovat novou silnici, ale buldozer se neaktivuje a stále se mi zobrazuje auto!Zkoušel jsem to i s navigací, ale taky nic.
martin-vysin_com

Postby foxitrot » Thu Dec 08, 2011 7:00 am

Martin_iPhone wrote:Tak po zapnutí Waze a jízdy bez navigování po najetí na silnici která není na mapě, tak zapnu válcovat novou silnici, ale buldozer se neaktivuje a stále se mi zobrazuje auto!Zkoušel jsem to i s navigací, ale taky nic.

Ides v smere kolmom na povodnu cestu, alebo rovnobezne a pomerne blizko (do 50 m od) povodnej cesty a auto ostava prilepene na nej?

Aka je verzia tvojeje iPhone aplikacie? (Tu uz by sa mohli zapojit nejaki iPhone testeri.)
...with the good old :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52),
while trying to get used to Android 3.6.xx.yyy (SG-A2).
foxitrot
Waze Champs

Has thanked: 124 times
Been thanked: 56 times

Postby LiborA » Thu Dec 08, 2011 7:59 am

iPhona nemám, ale zkus si zapnout válec/buldozer v klidu doma. Mně na androidu vždy vyskočí hláška, že je zapnut režim záznamu cesty. Když mám founa v držáku v autě, tak mi často nereaguje displej na stisk, asi proto, že mi držák mačká tlačítka hlasitosti a foun je z toho zblblej :D
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
LiborA

Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Postby martin-vysin_com » Thu Dec 08, 2011 9:08 am

foxitrot wrote:
Martin_iPhone wrote:Tak po zapnutí Waze a jízdy bez navigování po najetí na silnici která není na mapě, tak zapnu válcovat novou silnici, ale buldozer se neaktivuje a stále se mi zobrazuje auto!Zkoušel jsem to i s navigací, ale taky nic.

Ides v smere kolmom na povodnu cestu, alebo rovnobezne a pomerne blizko (do 50 m od) povodnej cesty a auto ostava prilepene na nej?

Aka je verzia tvojeje iPhone aplikacie? (Tu uz by sa mohli zapojit nejaki iPhone testeri.)

Jel jsem kolmo od silnice která je na mapě. Auto přeskočí do volného pole, ale nezačne válcovat a snaží se vrátit zpět na silnici. verze ios je 5.0, verze waze 3.0.1.0
martin-vysin_com

Postby guri211 » Thu Dec 08, 2011 11:32 am

Je to znamy bug verzie 3.0.1, vedia o nom a riesia ho.
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered)
Škoda 100 MB 1977 (grey)
Pressburg, Slovakia
guri211
Waze Champs

Has thanked: 42 times
Been thanked: 33 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia