guri211 wrote:Je to znamy bug verzie 3.0.1, vedia o nom a riesia ho.
Ok díky za info. A ještě mám jeden dotaz ohledně přidání přítele do waze? Nemohu přijít jak na to!
Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland
guri211 wrote:Je to znamy bug verzie 3.0.1, vedia o nom a riesia ho.
HomeAmateurPhotos_com wrote:A ještě mám jeden dotaz ohledně přidání přítele do waze? Nemohu přijít jak na to!
guri211 wrote:Funguje to jedine prepojenim s facebook kontom. Ked zadas svoje facebook udaje a niekto z tvojich facebook friendov pouziva waze (a ma to tiez sparovane s facebookom), tak sa ti zobrazia ich ikonky s logom facebooku + vies si ich pozriet v scoreboarde.
jojozba wrote:guri211 wrote:Funguje to jedine prepojenim s facebook kontom. Ked zadas svoje facebook udaje a niekto z tvojich facebook friendov pouziva waze (a ma to tiez sparovane s facebookom), tak sa ti zobrazia ich ikonky s logom facebooku + vies si ich pozriet v scoreboarde.
Mam viacerych priatelov na FB ktory pouzivaju WAZE.
Ale vo WAZE niektorych medzi FB priatelmi nevidim.
Kde moze byt problem ?

jojozba wrote:guri211 wrote:Funguje to jedine prepojenim s facebook kontom. Ked zadas svoje facebook udaje a niekto z tvojich facebook friendov pouziva waze (a ma to tiez sparovane s facebookom), tak sa ti zobrazia ich ikonky s logom facebooku + vies si ich pozriet v scoreboarde.
Kde moze byt problem ?
fotrik wrote:jojozba wrote:guri211 wrote:Funguje to jedine prepojenim s facebook kontom. Ked zadas svoje facebook udaje a niekto z tvojich facebook friendov pouziva waze (a ma to tiez sparovane s facebookom), tak sa ti zobrazia ich ikonky s logom facebooku + vies si ich pozriet v scoreboarde.
Kde moze byt problem ?
Ti, co je nevidis, se musi ve Waze aplikaci nebo v Dashboardu prihlasit na FB.
Suik wrote:fotrik wrote:jojozba wrote:
Kde moze byt problem ?
Ti, co je nevidis, se musi ve Waze aplikaci nebo v Dashboardu prihlasit na FB.
istejsie je to robit len cez klienta, parkrat som sa vo svojich zaciatok paroval cez Dashboard a nikdy mi to nefungovalo..musel som to trpezlivo a opakovane skusat cez klienta
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: mylan