foxitrot wrote:Ja to chapem tak, ze tie editory inak interpretuju necakane chyby v databaze.
Pekná veta. Vhodná na vytepanie na rámik displeja
Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland
foxitrot wrote:Ja to chapem tak, ze tie editory inak interpretuju necakane chyby v databaze.

shalafi wrote:nefunguje, este stale ..
EDIT: by porubcan on Sat May 12, 2012 3:46 pm - asi im nefunguje letny cas .. myslel som, ze si pisal pred hodinou, no bolo to len par minut dozadu -aktualne je 16:58

porubcan wrote:caute, funguje vam dnes WME? resp. mne po nacitani stranky editora hodi taku "ruzovu" vrstvu nad vrstvou aerials a nezobrazi vrstvy roads ani landmarks. je to chyba prijimaca alebo je bug niekde v pravach mojho uctu?
uz som taketo nieco zazil, no nebolo to plosne - proste postihnute chybou boli iba vybrane casti mapy. tentoraz je vsak problem s celou mapou...
porubcan wrote:shalafi wrote:EDIT: by porubcan on Sat May 12, 2012 3:46 pm - asi im nefunguje letny cas .. myslel som, ze si pisal pred hodinou, no bolo to len par minut dozadu -aktualne je 16:58
asi budes mat blbo nastavene nieco v profile: porubcan on Sat May 12, 2012 4:46 pm
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users