Moderators: Unholy, krankyd, Zirland, guri211
Suik wrote:Asi tak tyzden (od poslednych problemov) mi v Papyruse pod My places -> Areas I can edit zobrazuje velmi zmrstenu editable area - 11.73 km2 a navyse na koordinatoch S 0 22.072, E 55 37.526 - co je niekde v Indickom oceane asi 500km severne od "Seychelles". Ale inak mi povodna EA oblast zostala, len v tom menu je to posahane. Mate to este niekto nejak podobne, alebo je to len u mna?
foxitrot wrote:porubcan wrote:Mam problem v Piestanoch - je tam kopec krizovatiek so zakazanymi odbockami (SHIFT+A) a ked ich opravim, o par minut je to v povodnom stave.
Skutocne. Vo WME ich nedokazem povolit (refresh a znova cervene), v Cartouche je konektivita povolena.
Hlasim to na Support, prosim sirsie okolie needitovat.
foxitrot wrote:foxitrot wrote:porubcan wrote:Mam problem v Piestanoch - je tam kopec krizovatiek so zakazanymi odbockami (SHIFT+A) a ked ich opravim, o par minut je to v povodnom stave.
Skutocne. Vo WME ich nedokazem povolit (refresh a znova cervene), v Cartouche je konektivita povolena.
Hlasim to na Support, prosim sirsie okolie needitovat.
Dostal som odpoved zo Supportu, ze je to znamy problem a je uz opraveny v novej verzii editora, ktoru uvolnia "za niekolko tyzdnov":Unholy wrote:This issue is known and the good new it was fixed already.
On the next version of the WME, which we are about to release in the weeks to come, this problem will no longer take place.
Takze, bud par tyzdnov pockajte, alebo sa zatial trapte?
foxitrot wrote:porubcan wrote:foxitrot wrote:keby ste to niekto skusili s rovnakym vysledkom, nahlasim to Supportu.
uplne identicke spravanie tuto - povolil som jednu sipku z tohto segmentu na ul. Urbankova a vyzelenila sa aj sipka pokracujuca na Tatarku a tie sipky z toho vedlajsieho segmentu ul Tatarku na Urbankovu aj na moj povodny segment.
Fajn, hlasim.
----
[Edit] Ako som to spisoval, napadlo ma: mozno maju v databaze v tych uzloch nejaky chaos. Naucili WME "vsimnut si to" a ten pri akejkolvek zmene niektorej sipky v takom "pokazenom" uzle "resetne" konektivity vsetkych segmentov cez ten uzol na zelenu (a tym opravi ten chybny chaos v DB). Od toho okamihu je uz mozne nastavovat jednotlive sipky na zelenu alebo cervenu aj samostatne.
Spytal som sa, hadam nieco rozumne odpovedia.

guri211 wrote:Ahojte, vsimli ste si vo WME novinky pri vyhladavani adries?
1. Pri vyhladani niektorych adries napr. "Pri starom letisku, Bratislava" doplni aj PSC.
EDIT: Asi s tym prave experimentuju, PSC uz prestalo ukazovat
foxitrot wrote:Skontroloval som tam niekolko krizovatiek, pri dvoch z nich sa pri prvej zmene cervena->zelena a ulozeni uzol najprv "resetoval" (a aj ostatne cervene sipky v nom zozelelenali), ale nikde som nenasiel povodny problem, ze po ulozeni zmien a reloade stranky by povolene sipky boli znova cervene.
(Kedze tu lokalitu nepoznam, vsetky cervene sipky som nechal v povodnom stave.)
Niekto iny niekde inde?

porubcan wrote:foxitrot wrote:Skontroloval som tam niekolko krizovatiek, [...] ale nikde som nenasiel povodny problem, ze po ulozeni zmien a reloade stranky by povolene sipky boli znova cervene.
vyzera, ze ten bug, ktory som hlasil v piestanoch je odstraneny
Return to Czech Republic and Slovakia