fotrik wrote:Proc chcete mazat z mapy infocedule, ktere jsou spravne oznaceny jako fake? Myslim, ze svuj prinos maji. Komu vadi, tak u fake prece nevyskakuje varovna hlaska a:
1) Nikdo nebude opakovane hlasit radar vcetne spatneho typu, ktery budete porad dokola mazat, a ruku na srdce, opravdu u kazdeho hlaseni ve spravovane oblasti vite, zda tam neco je a co? Kdyz tam nebudete mit ulozeny fake, nebudete u hlasene speed camery vedet, zda je to blbost nebo ne.
2) Sice s takovymi ridici nesouhlasim, ale ti, co si nehlidaji moc nohu na plynu, budou vedet, na cem jsou.
Souhlasim s petk0m, ze na jednu stranu si hrajeme s lesy, parky a zeleznici a na druhou stranu chcete mazat objekty s daleko vyssi informacni hodnotou.
no neviem ako ostatni, no ja mam mobil v stojane pred ocami a pocas jazdy vidim/vnimam, co ma caka.
hoci bez hlasky, vidim, ze je na mape radar a ono je to vo finale iba "cedule"... alebo dokonca NIC. lebo kopec uzivatelov vyreportuje hliadku s radarom nie ako "police" ale ako "radar". potom to nejaky aktivny zacinajuci editor approvne (hoci s dobrym umyslom, lebo na danom mieste casto meravaju) a mozem klikat "not there" 5x tyzdenne.
takuto matucu informaciu naozaj od waze, ani ineho SW neocakavam.
na SK mame stacionarnych radarov zatial velmi malo, takze drtiva vacsina nahlasenych radarov su hovadiny... ano moze sa stat, ze clovek zmaze novonahlaseny stacionarny radar.... ale to je dnes sanca tak 1:100.
ja by som moznost nahlasit radar uzivatelom ukryl niekam do menu "map issue" aby na to neklikali zbytocne. v tom momente prestanem mazat nahlasene radary, nakolko mi bude jasne, ze to nahlasoval niekto, kto vie co robi a pravdepodobne by si to mohol po sebe dokoncit v editore...
nechcem dopadnut ako pisal
tuto milo:
foxitrot wrote:"Radarove peklo"