highlight script 1.4.2 mi nejako nechcel bezat, takze tuto je beta verzia skriptu: http://waze.cryosphere.co.uk/scripts/wm ... ights.html
ta mi funguje
Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland

fotrik wrote:Tak aktualne se po ulozeni nezobrazuji zmeny po editaci. Alespon nektere. Vytvoril jsem novou benzinku a upravil vyvalcovanou cestu. Benzinku po ulozeni vidim, ale opravena cesta se mi vratila do stavu pred editaci. Znovu zeditovat nelze a dokoncit napriklad turn restrictions na tom, co nevidim, take ne... Refresh ani Permalink nepomahaji.

* Novy typ automaticky generovanych map problemov "suggested route frequently ignored" (casta ignoracia navrhovanej trasy): problem sa zobrazi v miestach kde vela uzivatelov ignoruje navrhnutu trasu a preto sa domnievame, ze je tam nieco nespravne. v ramci problemu bude mozne vidiet fialovou navrhovanu trasu a zelenou realnu trasu + pocet uzivatelov, ktori takto isli. [pozn. akurat, ze sa nejako nevyjadrili k tomu, ze mapa moze byt OK, no routing server navrhne blbost... reagoval som na to v EN fore]
* vylepseny vzhlad pre UR a map problemy
* UK a US vyuzivaju imperial system pre radary a historiu jazd
* pre nove landmarky bude predvyplnene mesto na zaklade polohy
* obmedzenie pre velkost kruhaca je stanovene na 100 m.
* Implementovali sme novy limit na mass-editing kvoli zneuzivaniu "extended tools" niektorymi uzivatelmi. Novy limit nebude obmedzovat mass-editing (samozrejme v ramci opravneni editora), ale na jedno ulozenie sa zarata do bodov a ranku iba 150 editov.
Vysvetlenie:
Ako pocitame edity pre body a ranky (to co je v dashboarde)?
Pocitame pocet objektov, ktore boli zmenene v ramci jedneho "Save".
Kazdy objekt, moze byt zaratany iba raz za 24 hodin.
Toto nizsie je trochu divne napisane, nie celkom rozumiem, co tym chcel basnik povedat. skratka asi predtym sa dalo viacnasobne ukladat zmeny nad velkym mnozstvom segmentov (cim si niekto nahanal velke mnozstvo bodov) a dnes to bude iba 150 na 1 save. vobec neviem ako dosli k cislu 300 v dalsej vete.
That means that a user who used ET to edit a city containing 1000 segments, then selected again the same city -and had saved again - will be credited for 300 edits only.
Co je to objekt?
segment
(junction) node
landmark
camera
update request
map problem
city (create new)
street (create new)

GinBook wrote:Jenom poznatek:
Zakreslil jsem novy segment, pripojil dalsi novy segment kolmo na stavajici.
Upravil krizovatku routovani (QW) a oni se mi na koncich segmentu udelali automaticky junctions.
Nova vlastnost editoru nebo to je vlastnost nejakejo skriptu ktery mam?

Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users