pschneeweiss wrote:Priklad treba Brno-jih. Zacni napriklad od Olympie a postupuj na sever do centra mesta a okoli. Posledni zmeny vzdy jardatrek.
Nejde mi o to, ze nekdo neco meni, naopak, to je v poradku. Zarazi me jen to, ze nektere objekty jsem zakresloval i ja a jsem si naprosto jisty, ze na nich jardatrek zadnou zmenu neudelal.
Popravde je mi uplne jedno co dela, jen mi vadila ta posledni veta co napsal, tak jsem takto zareagoval.
Prvni, co jsem tam uvidel, je tvoje editace
tohoto segmentu, ktery byl stoprocentne spravne zeditovany mnou a hlavne mel ode me zakazane "odboceni" na most, pred kterym je zakaz vjezdu a tusim tam byla i nejaka zabrana.
EDIT: Tech segmentu, ktere byly vytvorene pred rokem i dvema mnou a ted jsou naposledy menene tebou, tam vidim daleko vic, coz me pri tvych vycitkach zarazi, ale primarne predpokladam, ze vysledkem je lepsi mapa a kdyztak se nejdriv zeptam pres soukromou zpravu a pripadne poradim, co by slo lepe. Az kdyz to nevede k lepsimu a vim jiste vinika chyb, pisu na Tabuli hanby. Tohle vlakno neni k nejakemu pranyrovani urceno.