Chodniky v mapach

Moderators: Unholy, krankyd, Zirland, guri211

Re: Chodniky v mapach

Postby pvoronak » Mon Apr 23, 2012 6:14 pm

Ok,

dik za odpovede. Podla mojho skromneho vizionarskeho nazoru sa snazi byt waze multi-navigaciou. A aj vzhladom na to, co hovori LiborA to tam zatial necham, pokial to moj AM nezmaze.
Osobne mi v neznamej lokalite dost pomahaju landmarky, kedze sa stane, ze GPSko ma hodi trocha inam ako realne som, takze to korigujem podla nich. Preto moja nadsenost landmarkami, s ktorych vykreslovanim problem na Galaxy S II nemam.

Za chodnik som, (nie z pohladu zbierania bodov), ale z pohladu pesej navigacie. No bezprostredne k cestam by som chodnik nedaval ani nenapajal na ich nody.
[Piother @ Waze 3.0.2.8 @ Galaxy S2 (Android 4.0.3) @ Renault Fluence Exception '11 Blue]
pvoronak

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby porubcan » Mon Apr 23, 2012 6:43 pm

LiborA wrote:
porubcan wrote:mne sa to zda zbytocne. a cim viac zbytocnych informacii system obsahuje, tym horsi vplyv to ma na vykon systemu...

tak to Tě moc nepotěší nové funkce, které Waze chystá, zrovna mi dorazil mail, kde je popisují a chtějí nějakou reakci - akorát je to označené jako interní materiál pro "vybrané" megawazery s tím, že to nemám dále šířit.

nuz nepotesil ste mne, ani ja vas nepotesim... pockame a uvidime...
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze beta 3.6.99.109 on HTC One X, stock JB 4.1.1 @ white Škoda Octavia
porubcan

Has thanked: 47 times
Been thanked: 87 times

Postby pvoronak » Mon Apr 23, 2012 7:22 pm

a urcite netreba spajat vzdusne nody s pozemnymi, lebo sa toto moze stat nabuduce vam: http://chef.comehere.cz/bb.jpg :)
[Piother @ Waze 3.0.2.8 @ Galaxy S2 (Android 4.0.3) @ Renault Fluence Exception '11 Blue]
pvoronak

Postby foxitrot » Mon Apr 23, 2012 9:32 pm

LiborA wrote:
porubcan wrote:mne sa to zda zbytocne. a cim viac zbytocnych informacii system obsahuje, tym horsi vplyv to ma na vykon systemu...

tak to Tě moc nepotěší nové funkce, které Waze chystá, zrovna mi dorazil mail, kde je popisují a chtějí nějakou reakci - akorát je to označené jako interní materiál pro "vybrané" megawazery s tím, že to nemám dále šířit.

To znie zaujimavo... :ugeek: hned som zastrihal usami :) Ale viem hned odhadnut prve reakcie amickych megawazerov, ktori v obytnych zonach s plochami mnohych stoviek stvorcovych mil nie su ochotni nakreslit ani len odbocku z hlavnej cesty k mega obchodaku, toboz este tak odbocku k malej benzinke a naspat :lol:
...with the good old :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52),
while trying to get used to Android 3.6.xx.yyy (SG-A2).
foxitrot
Waze Champs

Has thanked: 117 times
Been thanked: 53 times

Postby foxitrot » Mon Apr 23, 2012 9:39 pm

pvoronak wrote:a urcite netreba spajat vzdusne nody s pozemnymi, lebo sa toto moze stat nabuduce vam: http://chef.comehere.cz/bb.jpg :)

To je mile :-) budem po sebe lepsie upratovat!

pvoronak wrote:Location: BA, HE, Kittsee (AU)

Chcel by som ta upozornit, ze AU byva zasadne len Australia. Rakusko je bud A (MPZ vozidiel), alebo AT, vyber si.
foxitrot
Waze Champs

Postby pvoronak » Tue Apr 24, 2012 7:01 am

Dik za upozornenie, opravil som.
pvoronak

Postby oolcoo » Tue Apr 24, 2012 10:12 am

dalsi chodnikar ( wizzi888 )... :x
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... TTTTTTTTFT

a nebyt tej kopy chodnitkov => vsimol som ti situaciu okolo, tak by po dalsom mapdate routovanie v tomto mieste skoncilo https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... =153622930
Area manager TU a TU
Waze 3.5.3.0 @ iPhone 4S - iOS 6.1 (10B142) @ Peugeot 107
oolcoo

Postby foxitrot » Tue Apr 24, 2012 11:17 am

oolcoo wrote:...tak by po dalsom mapdate routovanie v tomto mieste skoncilo https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... =153622930

Co by kde skoncilo, ci uz si to opravil? Nic som si nevsimol, akurat ze parkoviska Teplickej maju blokovanu konektivitu (akurat ten juzny segment ma jeden cierny stvorcek nad Sliacskou, potom to vyzera, ako keby Sliacska nebola od neho prejazdna na vychod). A Sliacska nie je pomenovana??
foxitrot
Waze Champs

Postby oolcoo » Tue Apr 24, 2012 12:13 pm

foxitrot wrote:
oolcoo wrote:...tak by po dalsom mapdate routovanie v tomto mieste skoncilo https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... =153622930

Co by kde skoncilo, ci uz si to opravil? Nic som si nevsimol, akurat ze parkoviska Teplickej maju blokovanu konektivitu (akurat ten juzny segment ma jeden cierny stvorcek nad Sliacskou, potom to vyzera, ako keby Sliacska nebola od neho prejazdna na vychod). A Sliacska nie je pomenovana??

vlastne ano :) ta cervena sipka smeruje na Teplicku, len je to tam vselijako pozahybane. Sliacsku doplnim aj za zeleznicou po Racianskou ale co teda s tymi chodnikmi?
Area manager TU a TU
Waze 3.5.3.0 @ iPhone 4S - iOS 6.1 (10B142) @ Peugeot 107
oolcoo

Postby aktakgreen » Tue Apr 24, 2012 7:16 pm

oolcoo wrote:
foxitrot wrote:

vlastne ano :) ta cervena sipka smeruje na Teplicku, len je to tam vselijako pozahybane. Sliacsku doplnim aj za zeleznicou po Racianskou ale co teda s tymi chodnikmi?

Zmazat ;)
AktakGreen in Honda CR-V, Waze 3.5.0.0. on HTC Windfire S (Android 2.3.5).
aktakgreen

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia