foxitrot wrote:Da sa krivka vyplnit (od nuly hore) "polopriesvitnou" farbou? Konkretne som myslel na zlty sucet. Hoci neviem, ci to bude uzitocne.
Myslis nejak takto?
Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland
foxitrot wrote:Da sa krivka vyplnit (od nuly hore) "polopriesvitnou" farbou? Konkretne som myslel na zlty sucet. Hoci neviem, ci to bude uzitocne.

vitj wrote:Jenom bych se chtěl zeptat jak, je interpretovaný wazer stojící na křižovatce nebo stojící v zácpě? Nemůže mít rychlost O?
guri211 wrote:Este to musim trochu doladit. Totiz za statickych sa v danom momente povazuju aj taki, ktori stoja na krizovatke / v zapche a to podla mna nie je spravne (ved aj ti co su v zapche pomahaju). Osobne mi z 30-minutovej cesty zapocitalo 17 minut, zvysok som stal na semaforoch a v zapche. Takze budem musiet spravit to, ze ak sa wazer napr. do 4 minut opat zacne hybat, tak mu to zapocita aj cas medzi tym.
vitj wrote:Nechystáte se udělat stejnou statistiku i pro Prahu?
guri211 wrote:Jasne, planujem statistiky zatial pre Prahu, Brno a Bratislavu. Prosim poslite mi niekto koordinaty (latitude, longitude) obdlznika Prahy a Brna (treba vsetky 4 rohy obdlznika).

guri211 wrote:... za statickych sa v danom momente povazuju aj taki, ktori stoja na krizovatke / v zapche a to podla mna nie je spravne (ved aj ti co su v zapche pomahaju). Osobne mi z 30-minutovej cesty zapocitalo 17 minut, zvysok som stal na semaforoch a v zapche. Takze budem musiet spravit to, ze ak sa wazer napr. do 4 minut opat zacne hybat, tak mu to zapocita aj cas medzi tym.
fotrik wrote:Omluvte prosim nedoresene formatovani popisu pod grafem, chtel jsem aspon neco ukazat, nez pujdu spat. Dobrou noc!
fotrik wrote:foxitrot wrote:Da sa krivka vyplnit (od nuly hore) "polopriesvitnou" farbou? Konkretne som myslel na zlty sucet. Hoci neviem, ci to bude uzitocne.
Myslis nejak takto?
fotrik wrote:A jeste jedna zmena - predchozi grafy jsou z prumeru za 5 minut, tento je jemnejsi z dat kazdou minutu:

Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: sindelm