Nu coz, zrovna dnes tam jedu na kesky, tak si to pravo editace aspon na nejakou dobu poradne vyjezdim.
Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland

guri211 wrote:milo12 wrote:Co by sa tak stalo keby som poziadal o AM pre cele Slovensko.
Country Managerom u nas je Shalafi a prihovaram sa za to aby to tak zostalo.
milo12 wrote:Ja nechcem byt CM, mne len stacia AM na editaciu, moze s tym byt problem? Uz ma nebavi pisat ziadosti do fora o opravu, doplnenie veci, ktore viem spravit aj sam. Nemam zaujem na schvalovani pristupov ludi, atd., ide mi len o editaciu, nic ine.
fotrik wrote:guri, podarilo se ti za posledni mesic pro nekoho vyresit prava? Ja pred mesicem zadal o rozsireni pro Zlin, Zirland o tom vi a resi, ale Waze na to nejak zvysoka s**e a doted nic.
Nu coz, zrovna dnes tam jedu na kesky, tak si to pravo editace aspon na nejakou dobu poradne vyjezdim.
guri211 wrote:AM pre cele Slovensko = CM
Ani mna to nebavi, nuz ale to su podmienky Waze.
fotrik wrote:guri, podarilo se ti za posledni mesic pro nekoho vyresit prava? Ja pred mesicem zadal o rozsireni pro Zlin, Zirland o tom vi a resi, ale Waze na to nejak zvysoka s**e a doted nic.

milo12 wrote:Takto ten komunizmus nevybudujeme.
milo12 wrote:Mame malo ludi na editaciu, opravy, atd. Mnohe regiony su absolutne out. HQ by sa mal zamysliet nad zmenou systemu. Kludne nech je jeden CM ale zopar ludi by malo mat prava na editaciu celej SR. Urcite by to pomohlo rychlejsej akt. map.

Sanicko wrote:Zdravim, poprosim o AM prava
guri211 wrote:Ziadost odoslana, po vybaveni pride mail
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: mylan