Moderators: Unholy, krankyd, Zirland, guri211
vlado_s on 04 May 2012, 01:22 wrote:Súhlasím. Tak isto je zlé, ak sa nejaký AM rýchlo nachytá na dátum v URku a ono meškalo a medzičasom autor URka urobil opravu. Nebudem radšej písať ak ho vyrieši, aj keď sa na fóre ozve autor URka, že by to malo byť už OK. Však XXXXXX
'Good news! The map problem you reported on Waze has been solved' wrote:Hi foxitrot,
The map problem you reported on Waze on 05-May-2012 has been solved by vlado_s; a Wazer like you, [...]
In the mean time, you can view the changes implemented by vlado_s in the Waze map editor on our website. [...]
Nie je jasné či aj tie dva som Ti odstrelil... Neriešim cudzie URka, iba sú na segmentoch čo som opravil a zatiaľ neboli aktualizované.foxitrot wrote:Dalsie dva "solved" URq z (vraj) 5. maja, ktore som vyrobil skoro pred tyzdnom![]()
uz to neriesim.
Toto je ľahko riešiteľné. Začiatok "odbočky" na Kramáre daj ako major HW a vhodne zalom začiatok odbočky na Lamačkú, aby tam bola žiadúca hláška.foxitrot wrote:V Bratislave na Patronke je UR "isiel som rovno cez patronku od Lafranconi na Kramare, a mal som pouzit pravy vyjazd" - ide o to, ze MajorHW cesta I/2 pokracuje z Mlynskej na Lamacsku a priame pokracovamie na Kramare je "len" PrimaryStreet. Hoci je priame, Waze ho zrejme podla intenych predpisov povazije za odbocku zo zakruty vyrazne dolezitejsej cesty a hlasi Exit. Smola, co...![]()
Ako na take: Solved (bez tak ziaduceho komentara), ci NotIdentified (co vobec nie je pravda)?
vlado_s wrote:foxitrot wrote:Dalsie dva "solved" URq z (vraj) 5. maja, ktore som vyrobil skoro pred tyzdnom![]()
uz to neriesim.
Nie je jasné či aj tie dva som Ti odstrelil... Neriešim cudzie URka, iba sú na segmentoch čo som opravil a zatiaľ neboli aktualizované.
foxitrot wrote:Terajsia Culenova je novsia: made by volt16(2). Jeho sme tu uz spominali?
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users