User request

Moderators: Unholy, krankyd, Zirland, guri211

Re: User request

Postby fotrik » Fri Apr 13, 2012 9:15 am

pepino34 wrote:Ano, pokud dělám chyby chci o tom vědět :(

Tenhle segment ve skutecnosti neexistuje. Odboceni doleva tam z jihu povolene je, ale musi se ostre doleva do severniho najezdu. Nekdy minuly tyden jsi mi tam zavrel UR a ja uz si nemohl vzpomenout, kde to bylo.
ImageImage
fotrik

Has thanked: 57 times
Been thanked: 50 times

Postby pepino34 » Fri Apr 13, 2012 9:22 am

Ano to je pravda, jen mě přišlo lepší když tam ten segment přidám, jen pro přehlednost. Ale dobře, už opraveno.
Další?
Sony Xperia S
Waze last beta version
BMW E46 323Ci '00
pepino34

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby fotrik » Fri Apr 13, 2012 9:25 am

Nevim. Jak pisu, jsem rad, ze uz je v tom requestu permalink, protoze vetsinou se dostanu k mape az v okamziku, kdy uz to stihnes zavrit a ja uz mezitim nevim, kde jsem co chtel.
ImageImage
fotrik

Has thanked: 57 times
Been thanked: 50 times

Postby foxitrot » Fri Apr 13, 2012 10:01 am

Keby tak bolo mozne zelene (= Solved) UR-ko podrzat na mape az dovtedy, kym sa zmena z toho dna neprejavi v Live mape :( Problem by bol vyrieseny.

Skusil som to navrhnut niekde v anglickej sekcii, niektori to kvitovali, ale niektori amici ma vysmiali - ze su miesta, kde mavaju aj par desiatok identickych requestov na sebe a keby stale boli vidiet...

Pritom by stacilo, keby sa tie "Solved" dali selektivne schovat. Napr. dve samostatne vrstvy pre nevyriesene a vyriesene UR-ka.
...with the good old :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52),
while trying to get used to Android 3.6.xx.yyy (SG-A2).
foxitrot
Waze Champs

Has thanked: 120 times
Been thanked: 53 times

Postby vlado_s » Sat Apr 14, 2012 7:29 pm

Pozdravujem porubcana, ktorý "riešil" a zatvoril dve UR, ale problém som odstránil skôr ako bol publikovaný UR. UR v poslednom čase meškajú 2dni :(
vlado_s

Has thanked: 14 times
Been thanked: 29 times

Postby pleswi » Sat Apr 14, 2012 10:52 pm

Tyto, nedorozumění s UR jsou bohužel častá, chybí prostě při řešení UR alespon nick uživatele který UR zaslal, když už ne přímý kontakt na email. Alespon kdyby v zajmu ochrany osobnich emailu slo uzivatele zkontaktovat jako napriklad na serveru geocaching. Napisu zpravu, ta uzivateli prijde na jeho email v systemu ovsem ja jeho email neznam a on pokud chci nezna muj ale opet me muze pres system kontaktovat. Takto by se vyresila spousta problemu. Jako napriklad ted mi nekdo v jedne lokalite kazdy den sype 1x-2x UR na missing road a dnes pripsal do textu ze to hlasil uz X krat ze to uz i valcoval ale ze porad cesta neni. Bohuzel ji navalcoval az po 22 a ja si ji vsiml az pri jeho UR tak jsem ji po nem dodelal napojil oznacil. Cesta tam uz je jen ceka na map update, ale bohuzel to nemam jak sdelit clovickovi kery mi to hlasi :(
pleswi

Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Postby porubcan » Sun Apr 15, 2012 7:21 am

vlado_s wrote:Pozdravujem porubcana, ktorý "riešil" a zatvoril dve UR, ale problém som odstránil skôr ako bol publikovaný UR. UR v poslednom čase meškajú 2dni :(

cau, diki, tiez sa mi zdalo, ze by ten problem nemal vobec byt, no jemne som este upravil ten odbocovaci segment aby na vedlajsiu pokracoval priamo a nebola tam druha hlaska.
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze beta 3.6.99.109 on HTC One X, stock JB 4.1.1 @ white Škoda Octavia
porubcan

Has thanked: 47 times
Been thanked: 88 times

Postby vlado_s » Sun Apr 15, 2012 9:21 am

Keď sa Ti to nezdalo, tak si mal ako prvé skontrolovať dátum Update Time ;)
To Y som upravil ešte 12.4.
vlado_s

Postby vlado_s » Tue Apr 17, 2012 8:25 pm

Neprešli ani 2 dni a ráno ma "zobudí" mail ...problem was solved... až na to, že problém nie je vyriešený. Keďže URka sú v sklze 2 dni, tak si už nespomínam či som problém obratom neodstránil ale výsledok po porubcanovi nie je (správny).

2. URka čo sa týkajú kruháku pod Prístavným mostom (v BA). Prečo uzatvárate URka, keď problém neodstránite, volt16 a Keromil? :oops:
vlado_s

Postby porubcan » Wed Apr 18, 2012 6:40 am

vlado_s wrote:Neprešli ani 2 dni a ráno ma "zobudí" mail ...problem was solved... až na to, že problém nie je vyriešený. Keďže URka sú v sklze 2 dni, tak si už nespomínam či som problém obratom neodstránil ale výsledok po porubcanovi nie je (správny).

ahoj, ktore UR mas na mysli? ak som spravil chybu, tak by som sa rad poucil do buducnosti. Zatvaram iba UR, o ktorych si myslim, ze som ich vyriesil (t.j. ak som schopny pochopit, co by mohlo byt podstatou problemu a viem ho vyriesit - takze chyba moze vzniknut bud nepochopenim problemu alebo nespravnym riesenim)
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze beta 3.6.99.109 on HTC One X, stock JB 4.1.1 @ white Škoda Octavia
porubcan

Has thanked: 47 times
Been thanked: 88 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia