User request

Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland

Re: User request

Postby pleswi » Wed Apr 18, 2012 6:10 pm

Ano všiml jsem si ze komunikace jim moc nejde, i kdyz nutno podotknout, ze co pridali do status.waze Shirli-ho tak se komunikace alespon na tomto kanale a zaroven i na twittru zlepsila. Ovsem stale pokulhava primo support zobrazit jmeno URkare mi neprijde jako problem ani socialni ani programatorsky kdyz nasledne Urkar vidi jmeno editora proc ne i obracene. A umoznit primy kontakt je jen krok za zobrazenim :(
pleswi

Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Postby guri211 » Wed Apr 18, 2012 7:41 pm

pleswi wrote:co pridali do status.waze Shirli-ho tak se komunikace alespon na tomto kanale a zaroven i na twittru zlepsila

Ja len drobne nemiestne upresnenie - Shirli je zena ;)
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered)
Škoda 100 MB 1977 (grey)
Pressburg, Slovakia
guri211
Waze Champs

Has thanked: 41 times
Been thanked: 33 times

Postby pleswi » Wed Apr 18, 2012 8:04 pm

No z obrazku jsem to tak trochu tusil, ale jisty jsem si tim nebyl a chlap mi k tomu sedel asi vice. Tímto se Shirlig omlouvám :) Nicméně žena se na tuto PR funkci asi hodí mnohem více a je vidět, že se něco děje :) Jen kdyby jeste zacal komunikovat vice support a prozradil nam nejaka tajemstvi :(
pleswi

Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Postby vlado_s » Wed Apr 18, 2012 8:31 pm

porubcan wrote:
vlado_s wrote:Neprešli ani 2 dni a ráno ma "zobudí" mail ...problem was solved... až na to, že problém nie je vyriešený. Keďže URka sú v sklze 2 dni, tak si už nespomínam či som problém obratom neodstránil ale výsledok po porubcanovi nie je (správny).

ahoj, ktore UR mas na mysli? ak som spravil chybu, tak by som sa rad poucil do buducnosti. Zatvaram iba UR, o ktorych si myslim, ze som ich vyriesil (t.j. ak som schopny pochopit, co by mohlo byt podstatou problemu a viem ho vyriesit - takze chyba moze vzniknut bud nepochopenim problemu alebo nespravnym riesenim)

Ahoj. UR čo poukazovalo na problém s týmto odbočením. Aktuálna hláška (v Live Map) je držte sa vpravo, ale správne by malo byť odbočte vpravo, čo som podľa mňa ešte v deň prejazdu opravil. Tak či onak problém si neodstránil :(
vlado_s

Has thanked: 14 times
Been thanked: 29 times

Postby vlado_s » Wed Apr 18, 2012 8:34 pm

Sentinel2 wrote:Doteraz som svoje veci neoznacoval ako chybu ale jednoducho opravil. Pripadalo mi cudne zadavat chybu ked ju viem sam opravit. Spravil som to len raz ked som vedel, ze nebudem hned pri PC aby som nezabudol. To mi skor pripadalo ako zbieranie bodov za uzatvaranie UR. Zadat chybu, vyriesit, uzavriet.

Ak zadáš 10 URiek, tak je lepšie sa spoľahnúť na pána waze. Určite to nie je o zbieraní bodov za zatvárenie URiek.

EDIT: ...spoľahnúť sa na pána waze, že ti to pripomenie ;)
Last edited by vlado_s on Wed Apr 18, 2012 9:27 pm, edited 1 time in total.
vlado_s

Has thanked: 14 times
Been thanked: 29 times

Postby Suik » Wed Apr 18, 2012 9:22 pm

vlado_s wrote:
Sentinel2 wrote:Doteraz som svoje veci neoznacoval ako chybu ale jednoducho opravil. Pripadalo mi cudne zadavat chybu ked ju viem sam opravit. Spravil som to len raz ked som vedel, ze nebudem hned pri PC aby som nezabudol. To mi skor pripadalo ako zbieranie bodov za uzatvaranie UR. Zadat chybu, vyriesit, uzavriet.

Ak zadáš 10 URiek, tak je lepšie sa spoľahnúť na pána waze. Určite to nie je o zbieraní bodov za zatvárenie URiek.

Myslim si, ze Foxitrot nevravel, aby si nutne veci, o ktorych vies, ze su chybne, oznacoval ako UR. Ked si to zapamatas, tak nemusis. Prides domov k PC a mozes opravit. Ide hlavne o URka, ktore si nezadal Ty. Inak ked uz aj budes editovat potichu, aj tak niekedy lepsie prebrat veci tu na fore (ak pojde o nejake komplikovanejsie krizovatky, alebo proste ked si nebudes naozaj 105% isty) pred samotnym editom, lebo je mozne, ze tu najdes "lokalnych", ktori Ti rovno povedia, co by bolo zle a rovno to zakreslis spravne a mas pokoj.

Sentinel2 wrote:Za chybu som povazoval to, ze uzivatel zisti chybu, sam ju nechce/nevie opravit a nahlasi ju aby to niekto spravil (v ramci jeho moznosti). T.j. ked tam cesta nie je, tak lepsie tam cestu vytvorit ciastocne ako vobec a ked tam v okoli je niekto kto to pozna, tak to jednoducho upravi. Na to je update.

To praveze nie je chyba, uzivatel nie je povinny editovat mapu, ak chce pouzivat waze ako navigaciu. Prispieva uz len tym, ze reportuje :). A to s tymi lokalnymi wazermi som popisal v odstavci vyssie :)
BA-SVK & surroundings AreaManager, Soc. Med. XP
Renault Fluence 2011, 1.6 16V Exception+HTC One S, stock Android 4.0.4, waze 3.6.0.0
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik

Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Postby porubcan » Thu Apr 19, 2012 5:51 am

vlado_s wrote:
porubcan wrote:
vlado_s wrote:Neprešli ani 2 dni a ráno ma "zobudí" mail ...problem was solved... až na to, že problém nie je vyriešený. Keďže URka sú v sklze 2 dni, tak si už nespomínam či som problém obratom neodstránil ale výsledok po porubcanovi nie je (správny).

ahoj, ktore UR mas na mysli? ak som spravil chybu, tak by som sa rad poucil do buducnosti. Zatvaram iba UR, o ktorych si myslim, ze som ich vyriesil (t.j. ak som schopny pochopit, co by mohlo byt podstatou problemu a viem ho vyriesit - takze chyba moze vzniknut bud nepochopenim problemu alebo nespravnym riesenim)

Ahoj. UR čo poukazovalo na problém s týmto odbočením. Aktuálna hláška (v Live Map) je držte sa vpravo, ale správne by malo byť odbočte vpravo, čo som podľa mňa ešte v deň prejazdu opravil. Tak či onak problém si neodstránil :(

OK, chybne bolo moje pochopenie problemu a tiez som spravil chybu, ze som neskontroloval cas poslednej upravy segmentu. UR bolo dsvp, co som pochopil, ze toto je spravna hlaska - nakolko je tam relativne dost dlhy odbocovaci pruh (osobne sa mi zda, ze pri dlhom odbocovacom pruhu by mohla byt hlaska drzte sa na mieste) a kedze segment bol nastaveny na odbocte a nie drzte sa, som to chybne opravil na dsvp.
aktualne som to teda opravil na odbocte vpravo. sorry za zmatky.
Last edited by porubcan on Thu Apr 19, 2012 6:21 am, edited 1 time in total.
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze beta 3.6.99.109 on HTC One X, stock JB 4.1.1 @ white Škoda Octavia
porubcan

Has thanked: 47 times
Been thanked: 90 times

Postby porubcan » Thu Apr 19, 2012 6:11 am

este mala otazka na skusenejsich editorov. v Cartouche su vidiet ine UR ako v Papyruse, niektore zaznamy viditelne v Cartouche su stare mesiace. existuju nejake zauzivane praktiky ako sa vysporiadat s tymto? mozem vec staru X mesiacov len tak odpalit?

tiez ma hneva, ze aktualne UR, ktore vidim v Papyruse nevidim v Cartouche (teda nemam ako zistit kto a kedy ho vytvoril a co tym basnik myslel - konkretne tato krizovatka by mala byt aktualne zakreslena dobre - hlavne co sa tyka jednosmernosti jednotlivych ulic, ktora bola v priebehu posledneho pol roka zmenena...). cesty v okoli boli pred 3 dnami menene Volt16, no pamatam si, ze som niektore tieto cesty upravoval pred niekolkymi tyzdnami aj ja...
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze beta 3.6.99.109 on HTC One X, stock JB 4.1.1 @ white Škoda Octavia
porubcan

Has thanked: 47 times
Been thanked: 90 times

Postby MagicOfLA » Thu Apr 19, 2012 7:12 am

porubcan wrote:este mala otazka na skusenejsich editorov. v Cartouche su vidiet ine UR ako v Papyruse, niektore zaznamy viditelne v Cartouche su stare mesiace. existuju nejake zauzivane praktiky ako sa vysporiadat s tymto? mozem vec staru X mesiacov len tak odpalit?

V cartouche ostali stare nezatvorene, nove sa objavuju uz len v Papyruse.
Co sa tyka tych prastarych v cartouche, ja osobne pokial neviem z UR vycitat, v com je vlastne problem a mne sa zda vsetko v poriadku, pisem tam otazku a menim state na missing data. Pokial nedostanem odpoved, tak po asi dvoch mesiacoch zatvaram.

M.
Image
Waze 3.6.0.0 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA

Has thanked: 21 times
Been thanked: 30 times

Postby shalafi » Thu Apr 19, 2012 12:14 pm

No moment, toto je podla mna uplne zle :evil:

Ak by som sa mal spravat podla navigacie, tak pojdem rovno a v mieste delenia segmentov si to hodim doprava cez plnu ciaru a dole z mosta na nasyp! Ako na danom mieste mozem "odbocit vpravo"?

Je tam predsa odbocovaci pruh, hlaska tam ma byt "drzte sa vpravo" a ma prist o 38 metrov skor aby som sa este pred koncom prerusovanej ciary preradil do praveho pruhu, nie?
Country manager: Slovakia
Waze 3.6.0 @ HTC ONE S [4.2.2 CM10.1] @ 2012 Citroën C5

Image
shalafi
Waze Champs

Has thanked: 51 times
Been thanked: 23 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia