Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland
pleswi wrote:co pridali do status.waze Shirli-ho tak se komunikace alespon na tomto kanale a zaroven i na twittru zlepsila
porubcan wrote:vlado_s wrote:Neprešli ani 2 dni a ráno ma "zobudí" mail ...problem was solved... až na to, že problém nie je vyriešený. Keďže URka sú v sklze 2 dni, tak si už nespomínam či som problém obratom neodstránil ale výsledok po porubcanovi nie je (správny).
ahoj, ktore UR mas na mysli? ak som spravil chybu, tak by som sa rad poucil do buducnosti. Zatvaram iba UR, o ktorych si myslim, ze som ich vyriesil (t.j. ak som schopny pochopit, co by mohlo byt podstatou problemu a viem ho vyriesit - takze chyba moze vzniknut bud nepochopenim problemu alebo nespravnym riesenim)
Sentinel2 wrote:Doteraz som svoje veci neoznacoval ako chybu ale jednoducho opravil. Pripadalo mi cudne zadavat chybu ked ju viem sam opravit. Spravil som to len raz ked som vedel, ze nebudem hned pri PC aby som nezabudol. To mi skor pripadalo ako zbieranie bodov za uzatvaranie UR. Zadat chybu, vyriesit, uzavriet.
vlado_s wrote:Sentinel2 wrote:Doteraz som svoje veci neoznacoval ako chybu ale jednoducho opravil. Pripadalo mi cudne zadavat chybu ked ju viem sam opravit. Spravil som to len raz ked som vedel, ze nebudem hned pri PC aby som nezabudol. To mi skor pripadalo ako zbieranie bodov za uzatvaranie UR. Zadat chybu, vyriesit, uzavriet.
Ak zadáš 10 URiek, tak je lepšie sa spoľahnúť na pána waze. Určite to nie je o zbieraní bodov za zatvárenie URiek.
Sentinel2 wrote:Za chybu som povazoval to, ze uzivatel zisti chybu, sam ju nechce/nevie opravit a nahlasi ju aby to niekto spravil (v ramci jeho moznosti). T.j. ked tam cesta nie je, tak lepsie tam cestu vytvorit ciastocne ako vobec a ked tam v okoli je niekto kto to pozna, tak to jednoducho upravi. Na to je update.
vlado_s wrote:porubcan wrote:vlado_s wrote:Neprešli ani 2 dni a ráno ma "zobudí" mail ...problem was solved... až na to, že problém nie je vyriešený. Keďže URka sú v sklze 2 dni, tak si už nespomínam či som problém obratom neodstránil ale výsledok po porubcanovi nie je (správny).
ahoj, ktore UR mas na mysli? ak som spravil chybu, tak by som sa rad poucil do buducnosti. Zatvaram iba UR, o ktorych si myslim, ze som ich vyriesil (t.j. ak som schopny pochopit, co by mohlo byt podstatou problemu a viem ho vyriesit - takze chyba moze vzniknut bud nepochopenim problemu alebo nespravnym riesenim)
Ahoj. UR čo poukazovalo na problém s týmto odbočením. Aktuálna hláška (v Live Map) je držte sa vpravo, ale správne by malo byť odbočte vpravo, čo som podľa mňa ešte v deň prejazdu opravil. Tak či onak problém si neodstránil

porubcan wrote:este mala otazka na skusenejsich editorov. v Cartouche su vidiet ine UR ako v Papyruse, niektore zaznamy viditelne v Cartouche su stare mesiace. existuju nejake zauzivane praktiky ako sa vysporiadat s tymto? mozem vec staru X mesiacov len tak odpalit?

Ahoj. UR čo poukazovalo na problém s týmto odbočením. Aktuálna hláška (v Live Map) je držte sa vpravo, ale správne by malo byť odbočte vpravo, čo som podľa mňa ešte v deň prejazdu opravil. Tak či onak problém si neodstránil

Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users