Off-line mapování

Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland

Re: Off-line mapování

Postby pvoronak » Sun May 20, 2012 10:53 am

no neviem... chcel som valcovat, ale offline waze ma nepustil do praveho (!) menu s hlaskou, ze musim mat GPS a byt ONLINE. Behal som aj po novych miestach bez valcovania a dufam ze ich najdem v archive. Akonahle som bol online, poslal som manualne logy a az tak ho zatvoril.
[Piother @ Waze 3.0.2.8 @ Galaxy S2 (Android 4.0.3) @ Renault Fluence Exception '11 Blue]
pvoronak

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby milo12 » Tue May 22, 2012 5:27 am

Ja som v piatok valcoval na mieste kde nebol GPS signal, potom som sa vratil do pokrytia GPS. V sobotu som dal odoslat logy a v nedelu som uz nasiel cervenu ciaru v miestach kde som isiel. Co je ale zaujimave, tak cesta sa vobec neobjavila v Drives. :lol:
milo12

Been thanked: 3 times

Postby foxitrot » Tue May 22, 2012 7:17 am

Skus sa este pozriet do archivu v Cartouche. Tam su aj take cesty (aspon tak mi to pripada), ktore Papyrus nepovazoval za potrebne zobrazit - napr. nulova dlzka, alebo len nieco klukate cervene, a tak.
...with the good old :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52),
while trying to get used to Android 3.6.xx.yyy (SG-A2).
foxitrot
Waze Champs

Has thanked: 129 times
Been thanked: 57 times

Postby pvoronak » Mon Jun 18, 2012 5:04 pm

Podelim sa o zazitok z dalekeho zahranicia kde som sa snazil pouzivat waze:

Bol som na dovolenke v chorvatsku a len tak som sa chcel odnavigovat do ciela. Co ma ale rozosmutnilo, bolo, ze som nevedel prinutit svoj waze navigovat po trase BA-Vieden-Zagreb-Makarska po dialniciach)(googleMaps: http://goo.gl/maps/C2yx). Cize navigovat Z-CEZ-DO

Kaslal som na to a spominanu mnou chcenu cestu som si presiel nie na uplnom zoome, ale na zoome o level vyssom. Po ospusteni slovnenska som vypol data a siel. Cela cesta v pohode. Valcovat som aj ked by som mohol, sa nedalo, kedze som bol offline.

Po prichode som chcel odoslat logy, nasiel som nezabez. wifi hotspot, no pre pouzivanie HTTP protokolov sa bolo treba registrovat/platit. Waze teda na tychto wifi mlcal, stale offline. (Google maps bezi asi na inych protokoloch, tam komunikacia s jeho serverom bola. )

Waze som sa snazil nevypinat, aj ked raz som musel pre restart telefonu. Pri prechadzkach stale so zapnutym waze, aj po novych cestach (ved snad sa ukaze v DashBoarde). V chorvatsku teda od 7.6-17.6.2012.

Ten isty scenar na ceste nazad, okrem toho ze v slovinsku na benzinke maju plny pristup na internet zdarma hned po bezplatnej registracii na hotspot. tam som odoslal logy. Doma v BA hned odoslane logy.

Cesty po 17.6. uz v dashboarde vidim, z chorvatska nie.

Moja potreba vyspovedat sa z toho bola uspokojena, v pripade malej informacnej hodnoty to odignorujte :)

Trasy
[Piother @ Waze 3.0.2.8 @ Galaxy S2 (Android 4.0.3) @ Renault Fluence Exception '11 Blue]
pvoronak

Postby porubcan » Wed Jun 27, 2012 8:46 am

tak dnes sa mi v dashboarde objavila trasa, ktora mi bola, jemne povedane, divna.
Wed Jun 27 2012 01:00:06 217.65

to ze nesedi datum a cas a trasy sa objavuju oneskorene, to je bezna vec, no za posledny tyzden-dva som urcite nemal trasu dlhsiu ako 200 km. tak ma to zaujalo, ze kuknem co to je...

prekvapivo mi v Cartouche ukazalo cestu do Prahy, ktoru som siel offline s pre-cachovanou mapou bud to koncom januara, zaciatkom marca alebo v polovici maja.

trasa v Cartouche je iba ta offline zacina na ceskej D2 za Breclavou a konci pred Prahou. Papyrus ju v historii nema a tiez nemam rozsirenu EA o uzemie okolo prejdenej trasy v CR.

offline miles ;-) v dashboarde mi ukazuju 0...

este dodam, ze som asi nebol v prahe online (urcite nie na dialnici kde vyznacena trasa konci), takze info o trase klient procesoval az po navrate a klient urcite nebol zapnuty po cely cas.
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze beta 3.6.99.109 on HTC One X, stock JB 4.1.1 @ white Škoda Octavia
porubcan

Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Postby pleswi » Wed Jun 27, 2012 9:01 am

No taky mi pribyla trasa s dnesnim datumem v mistech kde sice jezdim ale uplne nejak divne. A ta nula u offline km by se dala vysvetlit tim ze trasa pribyla s dnesnim datume zatimco dashboard ma aktualizaci naposledy 25.6. ve 2h rano.

Jinak me treba za poslednich 5 dni chybi trasy o delce temer 300km a zacina me to s prominutim sr***

EDIT:
Dashboard prepocitat k dnesnimu datu, offline km stale nula, ale myslim ze jestli se objevi tak az s updatem po dnesnim datu.
A cesty mi stale chybi. Da se to nekde na supportu nahlasit a zkouset je z nich nejak vydolovat ? Rad bych tam mel aspon ty projete oblasti kvuli editaci apod, logy jsem zaslal po dojeti a behem cesty se routovalo a menila se i trasa a posilal jsem nejake hlaseni, takze by teoreticky nejake zaznamy byt mely.
Last edited by pleswi on Wed Jun 27, 2012 10:10 am, edited 1 time in total.
pleswi

Has thanked: 3 times

Postby petk0 » Wed Jun 27, 2012 9:11 am

pvoronak wrote:Moja potreba vyspovedat sa z toho bola uspokojena, v pripade malej informacnej hodnoty to odignorujte :)

Trasy

V chorvatsku sa daju kupit datove sim karty, nejaky clanok na zive: http://mobilmania.azet.sk/boxiky/orange-meni-aj-ceny-roamingovych-dat-aj-pre-chorvatsko-a-turecko/sc-230-a-1128551/default.aspx
V diskusiach o tom pisu. Pripadne sa da aktivovat nejaky mini balik 20MB do chorvatska, na cestu tam, tam kupit kartu a potom frcat na tu ich. Ci to za to stoji treba zvazit, ale internet sa zide aj na izbe, ak tam nieje wifi.
nokia 700 symbian belle, waze R2.1.99.114
petk0

Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

Postby porubcan » Fri Jul 27, 2012 7:27 pm

tak dnes sa mi nejakym sposobom podarila offline jazda v Prahe. s velkou pravdepodobnostou som klienta spustil i vypol pri pripojeni na wifi. teraz mam teda v EA asi 20 km2 z Prahy 5 :geek:
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze beta 3.6.99.109 on HTC One X, stock JB 4.1.1 @ white Škoda Octavia
porubcan

Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Postby jaroy » Sun Jul 29, 2012 6:28 pm

petk0 wrote:
pvoronak wrote:Moja potreba vyspovedat sa z toho bola uspokojena, v pripade malej informacnej hodnoty to odignorujte :)

Trasy

V chorvatsku sa daju kupit datove sim karty, nejaky clanok na zive: http://mobilmania.azet.sk/boxiky/orange-meni-aj-ceny-roamingovych-dat-aj-pre-chorvatsko-a-turecko/sc-230-a-1128551/default.aspx
V diskusiach o tom pisu. Pripadne sa da aktivovat nejaky mini balik 20MB do chorvatska, na cestu tam, tam kupit kartu a potom frcat na tu ich. Ci to za to stoji treba zvazit, ale internet sa zide aj na izbe, ak tam nieje wifi.

vyuzil by som taku kartu, ale kde ju zozeniem? az v HR ked tam dojdem, tak potom ju vyuzijem iba na spiatocnu cestu.
jaroy

Has thanked: 1 time

Postby foxitrot » Wed Sep 05, 2012 8:33 pm

On 10 Jan 2012, foxitrot wrote:Este som necital o nikom, kto by mal nenulove offline-kilometre.
Ale cital som nieco o tom, ze v nejakych pravekych verziach ten rezim vraj fungoval a potom ho odstranili.

Myslim ze medzitym som uz o takych cital. Ale to je jedno, pretoze...

porubcan wrote:offline miles ;-) v dashboarde mi ukazuju 0...

Zda sa, ze oddnes odtial offline definitivne vyhodili. Takze uz nebudu :-)
...with the good old :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52),
while trying to get used to Android 3.6.xx.yyy (SG-A2).
foxitrot
Waze Champs

Has thanked: 129 times
Been thanked: 57 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia