porubcan wrote:dobre pani, ak hlasovanie dopadne tak ako to vyzera, tak sa budem musiet prisposobit vacsine. to je holt demokracia.
Demokracia nie je nic ine, len diktatura vacsiny (a primernosti

)
porubcan wrote:pytam sa vsak, ako mam zistit, co za radar mi uzivatel nahlasil pomocou klienta? podla coho mam vediet, ci sa jedna o "cedulu" (a mam ten radar potvrdit ako dummy) alebo tam iba stala hliadka s trojnozkou (a tym padom ho mozem zmazat)?
resp. sa toho nemam chytat dufajuc, ze niekto kto to pozna a je si na 100% isty, tak to niekedy mozno dokonci? (dopadneme ako na tom linku co je uvedeny skor)
a co s uzivatelmi, ktori nepovazuju "cedulu" za radar a budu ich "mazat" z klienta (staci niekolko krat prejst okolo a dat "not there"), pripadne robia UR "tu neni radar"?
- bohuzial hlasenia uzivatelov ani dnes nedokazes bez fyzickej znalosti daneho miesta odlisit
- z dalsieho tvojho popisu vyplyva jedine - Waze (a hlavne cinnost jeho uzivatelov) ma "samocistiacu schopnost" - trojnozky, raportovane ako radar (s tym by sa malo na klientovi nieco robit - to je bez diskusie) vypadnu po case same - prave klikanim uzivatelov
- fake tabule - mozu tiez popisovanym sposobom vypadnut a po case opat pribudnut... tu uz je na mieste len osveta
Ja by som (okrem uz vyssie spominanych dovodov) do "samocistenia" Waze nezasahoval... Kazdy (aj dobre mieneny) zasah do takehoto mechanizmu to len skomplikuje (vyhodis to z mapy, nasledne tade prejde 5 Wazerov, kazdy z nich to odklepne s nejakym oneskorenim... a ani sa nenazdas a mas to tam 5-krat... a pod.)