MagicOfLA wrote:b-007 wrote:Já jsem namaloval jednu větší vesnici 28.2.13 a NENÍ TO TAM!!!
Ja neviem, ale s týmito v čase cestujúcimi užívateľmi sú len problémy...
prostě se sekl o měsíc no....
Moderators: Unholy, krankyd, Zirland, guri211
MagicOfLA wrote:b-007 wrote:Já jsem namaloval jednu větší vesnici 28.2.13 a NENÍ TO TAM!!!
Czech AM - mapsGinBook wrote:MagicOfLA wrote:b-007 wrote:Já jsem namaloval jednu větší vesnici 28.2.13 a NENÍ TO TAM!!!
prostě se sekl o měsíc no..... všichni jsme pochopili, že to bylo v lednu.
tex232 wrote:GinBook wrote:K 10.2.2013 17:17hod. probehla aktualicace mapovych dlazdic na INTL serveru.
Tohle https://world.waze.com/editor/?lon=12.3 ... ks=1729520 jsem namaloval 5.2.2013 a není to tam ... tak trošku kecají... ale je to begind the corner
on 15th Feb 2012 8:35, Waze GPS wrote:INTL mapove dlazdice boli aktualizovane k 14.2.2013 10:03 UTC
Mapove dlazdice na INTL servri boli aktualizovane o upravy map k 14.2.2013 10:03 UTC.
Infrastracture Team
foxitrot wrote:on 15th Feb 2012 8:35, Waze GPS wrote:INTL mapove dlazdice boli aktualizovane k 14.2.2013 10:03 UTC
Mapove dlazdice na INTL servri boli aktualizovane o upravy map k 14.2.2013 10:03 UTC.
Infrastracture Team
foxitrot wrote:Vlakno, vyhradene pre preklady sprav z nepravidelneho waze status blogu v anglickom jazyku.
Ktokolvek chcete, umiestnite sem cesky ci slovensky preklad aktualnej spravy. Nepridavajte sem prosim ziadne dalsie spravy s komentarmi, aby toto vlakno este aj po mesiacoch ostalo ucelene a informativne. (Prosim moderatorov o pomoc pri dodrziavani, bolo by neprakticke, keby vlakno bolo treba zamykat.)
Suik wrote:inaaac...sem tam toto by nebolo zle...ked uz sa tu sem tam debata rozbehne ok, ale "posledny nech zhasne" a.k.a zmaze komentare.
foxitrot wrote:Suik wrote:inaaac...sem tam toto by nebolo zle...ked uz sa tu sem tam debata rozbehne ok, ale "posledny nech zhasne" a.k.a zmaze komentare.
Prvé mesiace som tie čistky robil, potom som rezignoval. Je mi jasné, že tie komentáre by chýbali (predsa len je to tu taký diskusný krúžok) a inde by boli odveci.
Možno keby sa tá základná quote dala inak podfarbiť?
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users