Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland

vlado_s wrote:PS: Včera si mi do 1-2 hodín zatvoril URko v TT
vlado_s wrote:Guri, zatiaľ postačuje zverejnenie v tomto vlákne (a aspoň pol roka si dá pozor)

foxitrot wrote:Ale nie odobrať AM area - kľudne môže spraviť aj užitočné veci, ale zníženie ranku na (2).

milo12 wrote:To iste sa stalo aj mne cez: vlado_s a porubcan "valcuju" Slovensko jedna basen, mohol som do fora napisat min. 30 problemov, ktore sposobili v oblasti kde som AM, ked sa hromadne vrhli na editacie, zamykanie, atd. V mapach nie je vsetko vidiet.
Jeden za vsetky: Zamknute dlhe segmenty, nezamknute kratke segmenty na tej istej ceste, viem si predstavit takto ziskat body, dam zoom, odkliknem zamok a editacie pribudaju.
Milo

lubokendra wrote:Porubcan:
Presne tak, uzivatelia porovnavaju. Kolega nechce Waze koli slabej cestnej sieti a ine benefity ho nezaujimaju (bohuzial).

porubcan wrote:GPSRitter je AT CM (podla podpisu tu na fore). takze L5 dostal asi darom ako u nas shalafi
mimo ineho bol aj na meetupe... pri pomalom rozjazde Waze v AT bolo asi prijatelnejsie spravit CMom relativne noveho uzivatela, ktory srsal aktivitou...

Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users