Dusledky posledni aktualizace mapoveho editoru

Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland

Re: Dusledky posledni aktualizace mapoveho editoru

Postby pleswi » Wed Aug 15, 2012 6:17 pm

Zirland wrote:NO TO SI NĚKDO DĚLÁ KOZY.

Včera jsem si založil UR na Jeremiášově v Praze a dneska mi nejde zavřít. Prej na to nemám oprávnění!
UR.png

Na tohle se teda brzo vykašlu.

Njn to vís ses jen lvl 3 :D
pleswi

Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Postby pleswi » Wed Aug 15, 2012 6:20 pm

Sanicko wrote:
foxitrot wrote:Zo zakulisia: Support momentalne nema ziaden navrh, Champs navrhuju selektivne odstranit locky obrovskeho mnozstva niektorych typov segmentov (alebo ich aspon znizit na (2)).

Obe riesenie su jednorazove a zial len docasne... Samozrejme uzivatelia L3 budu lockovat (a ako sa pise inde lockovanie vyznam ma), takze po case budeme opat tam kde sme dnes...

Ako pise fotrik - riesenim je stary model a upratanie medzi AM...

Taky bych se priklanel k návratu na stary model s vetsi duslednosti pridelovani AM prav, treba minimalne testem plus kontrolou prace poverenou osobou + neco jako ted body, cas od registrace, pocet uprav apod. bohužel kdo naše hlasy vyslyší ? Asi nikdo. Jeste jsem nedosel tak daleko, jako fotrik abych vsechno bojkotoval, nicmene uz jsem taky par uprav odlozil nez abych se obtezoval hlasit na forum :/
pleswi

Has thanked: 3 times

Postby Glipko » Wed Aug 15, 2012 6:52 pm

Tak som pozeral preco ma cez vikend vo Viedni furt tahalo na dialnice ked som mal vypnute toll roads a vidim, ze tam maju kopu dialnic pozamykanych LVL4. Miestni AM si musia trhat vlasy.
Glip @ Ford Focus II 1.6 (2007), HTC EVO 3D (ICS 4.0.3), Waze 3.5.0.0
Glipko

Has thanked: 0 time

Postby Zirland » Wed Aug 15, 2012 8:00 pm

pleswi wrote:
Zirland wrote:NO TO SI NĚKDO DĚLÁ KOZY.

Včera jsem si založil UR na Jeremiášově v Praze a dneska mi nejde zavřít. Prej na to nemám oprávnění!
UR.png

Na tohle se teda brzo vykašlu.

Njn to vís ses jen lvl 3 :D

Ano, ale je to můj vlastní request a navíc na silnici, která není locknutá
Czech Republic Country Manager
"The Wazebrity"
Zirland
Waze Champs

Has thanked: 9 times
Been thanked: 74 times

Postby foxitrot » Wed Aug 15, 2012 10:06 pm

Glipko wrote:Tak som pozeral preco ma cez vikend vo Viedni furt tahalo na dialnice ked som mal vypnute toll roads ...

Rakuske dialnice zatial videli [Toll road] fajku len z rychlika :-( u nich zatial musis vypinat komplet dialnice.
...with the good old :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52),
while trying to get used to Android 3.6.xx.yyy (SG-A2).
foxitrot
Waze Champs

Has thanked: 126 times
Been thanked: 56 times

Postby Suik » Wed Aug 15, 2012 10:07 pm

Glipko wrote:Tak som pozeral preco ma cez vikend vo Viedni furt tahalo na dialnice ked som mal vypnute toll roads a vidim, ze tam maju kopu dialnic pozamykanych LVL4. Miestni AM si musia trhat vlasy.

nuz ono s lvl rastie aj zodpovednost a tak ako sa aj inde pise, waze je komunitna app. a vsetko(v ramci editovania) zavisi od komunikacie medzi usermi :), cize zalezi ako intenzivne, kvalitne a hl. obojstranne tam lvl 4 komunikuju s lvl 3&2 (ak vobec, lebo vraj rakusani moc waze nemusia)

podla mna to uz vyzera tak pomaly, ze waze (komunita) bude potrebovat nejaku "internu orgchart" s pravami a povinnostami :D
BA-SVK & surroundings AreaManager, Soc. Med. XP
Renault Fluence 2011, 1.6 16V Exception+HTC One S, stock Android 4.0.4, waze 3.6.0.0
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik

Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Postby shalafi » Thu Aug 16, 2012 6:45 am

Glipko wrote:Tak som pozeral preco ma cez vikend vo Viedni furt tahalo na dialnice ked som mal vypnute toll roads a vidim, ze tam maju kopu dialnic pozamykanych LVL4. Miestni AM si musia trhat vlasy.

ako pisal aj foxo, rakusania este tak "daleko" nie su, ako spravni byrokrati sa na fore dohaduju, ci ma byt Toll Road aj dialnica so znamkou, alebo iba extra spoplatnene cesty (mosty, tunely). Sice vacsina hlasovala za oznacenie kazdej spoplatnenej cesty ako Toll (bez ohladu na sposob platby), ale este predlzili hlasovanie do konca augusta. Na dlho ocakavanu feature teda reaguju naozaj pruzne ;)
Country manager: Slovakia
Waze 3.6.0 @ HTC ONE S [4.2.2 CM10.1] @ 2012 Citroën C5

Image
shalafi
Waze Champs

Has thanked: 53 times
Been thanked: 23 times

Postby foxitrot » Thu Aug 16, 2012 8:29 am

Mautstraßen? Prestudujem si. Ale ten koniec augusta, to je parada :lol: este ma budu lyncovat, ze som im uz oznacil cast dialnicnej siete medzi BA - HU - Wien...

Dobre si pamatam, ze u nich su bez vynimky komplet vsetky dialnice spoplatnene, cize aj useky v mestach?

V podstate ich viem pochopit, pretoze maju nieco ako viac nezavislych systemov spoplatnenych ciest - bezne dialnice a este viac spoplatnene useky (dalsia nalepka pre "oblast", uz neviem, ci plati pre vsetky, alebo kazda ma samostatnu nalepku?). Teoreticky by sa mohli bezne dialnice obchadzat pomocou "vyhybania sa dialniciam" a extra spoplatnene cesty pomocou "toll roads".

Ale to by museli nejako vysvetlit beznemu uzivatelovi Waze, ktory do Rakuska pride z cudziny...

Rozumnejsie riesenie by bolo, keby Waze poskytlo viac toll roads kategorii na vyhybanie sa - v editore aj klientovi.
...with the good old :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52),
while trying to get used to Android 3.6.xx.yyy (SG-A2).
foxitrot
Waze Champs

Has thanked: 126 times
Been thanked: 56 times

Postby Sanicko » Thu Aug 16, 2012 9:36 am

foxitrot wrote:Mautstraßen? Prestudujem si. Ale ten koniec augusta, to je parada :lol: este ma budu lyncovat, ze som im uz oznacil cast dialnicnej siete medzi BA - HU - Wien...

Dobre si pamatam, ze u nich su bez vynimky komplet vsetky dialnice spoplatnene, cize aj useky v mestach?

V podstate ich viem pochopit, pretoze maju nieco ako viac nezavislych systemov spoplatnenych ciest - bezne dialnice a este viac spoplatnene useky (dalsia nalepka pre "oblast", uz neviem, ci plati pre vsetky, alebo kazda ma samostatnu nalepku?). Teoreticky by sa mohli bezne dialnice obchadzat pomocou "vyhybania sa dialniciam" a extra spoplatnene cesty pomocou "toll roads".

Ale to by museli nejako vysvetlit beznemu uzivatelovi Waze, ktory do Rakuska pride z cudziny...

Rozumnejsie riesenie by bolo, keby Waze poskytlo viac toll roads kategorii na vyhybanie sa - v editore aj klientovi.

Myslim, ze sa o tom az prilis spekuluje a komplikuje.. Toll je skratka vsetko co sa plati (kde potrebujem extra money okrem tych na PHM :D ) Coklovek dalsie bude len uzivatela (mimo komunitu editorov) miast...
AM: Košice, Poprad, Rožňava
Waze Android 3.6.99.110 (Beta) & Sony Xperia Neo V (Android 2.3.4, rooted) & Ford C-Max & Prestigio Roadrunner 511 Car Video Recorder
Sanicko

Has thanked: 20 times
Been thanked: 1 time

Postby Glipko » Thu Aug 16, 2012 2:51 pm

foxitrot wrote:Mautstraßen? Prestudujem si. Ale ten koniec augusta, to je parada :lol: este ma budu lyncovat, ze som im uz oznacil cast dialnicnej siete medzi BA - HU - Wien...

Dobre si pamatas, ja som si to preistotu overoval, bo ma waze tak poplietlo, ze som siel kus po S1-ke (tahalo ma to z nej dole az pri Schwechate, tak som myslel, ze v meste nie su).

Tak som im tiez prihodil nejake toll roads ale potom som narazil na tie lvl4-ky a vykaslal sa na to. Kazdopadne videl som, ze aj nejaki zrejme miestni im to menili, tak nech sa kludne hadaju dalej, kym dojdu k nejakemu vysledku, tak to mozno bude pooznacovane vsetko ;)
Glip @ Ford Focus II 1.6 (2007), HTC EVO 3D (ICS 4.0.3), Waze 3.5.0.0
Glipko

Has thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia