Zirland wrote:NO TO SI NĚKDO DĚLÁ KOZY.
Včera jsem si založil UR na Jeremiášově v Praze a dneska mi nejde zavřít. Prej na to nemám oprávnění!
Na tohle se teda brzo vykašlu.
Njn to vís ses jen lvl 3
Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland
Zirland wrote:NO TO SI NĚKDO DĚLÁ KOZY.
Včera jsem si založil UR na Jeremiášově v Praze a dneska mi nejde zavřít. Prej na to nemám oprávnění!
Sanicko wrote:foxitrot wrote:Zo zakulisia: Support momentalne nema ziaden navrh, Champs navrhuju selektivne odstranit locky obrovskeho mnozstva niektorych typov segmentov (alebo ich aspon znizit na (2)).
Obe riesenie su jednorazove a zial len docasne... Samozrejme uzivatelia L3 budu lockovat (a ako sa pise inde lockovanie vyznam ma), takze po case budeme opat tam kde sme dnes...
Ako pise fotrik - riesenim je stary model a upratanie medzi AM...
pleswi wrote:Zirland wrote:NO TO SI NĚKDO DĚLÁ KOZY.
Njn to vís ses jen lvl 3
Glipko wrote:Tak som pozeral preco ma cez vikend vo Viedni furt tahalo na dialnice ked som mal vypnute toll roads ...
Glipko wrote:Tak som pozeral preco ma cez vikend vo Viedni furt tahalo na dialnice ked som mal vypnute toll roads a vidim, ze tam maju kopu dialnic pozamykanych LVL4. Miestni AM si musia trhat vlasy.
Glipko wrote:Tak som pozeral preco ma cez vikend vo Viedni furt tahalo na dialnice ked som mal vypnute toll roads a vidim, ze tam maju kopu dialnic pozamykanych LVL4. Miestni AM si musia trhat vlasy.

foxitrot wrote:Mautstraßen? Prestudujem si. Ale ten koniec augusta, to je paradaeste ma budu lyncovat, ze som im uz oznacil cast dialnicnej siete medzi BA - HU - Wien...
Dobre si pamatam, ze u nich su bez vynimky komplet vsetky dialnice spoplatnene, cize aj useky v mestach?
V podstate ich viem pochopit, pretoze maju nieco ako viac nezavislych systemov spoplatnenych ciest - bezne dialnice a este viac spoplatnene useky (dalsia nalepka pre "oblast", uz neviem, ci plati pre vsetky, alebo kazda ma samostatnu nalepku?). Teoreticky by sa mohli bezne dialnice obchadzat pomocou "vyhybania sa dialniciam" a extra spoplatnene cesty pomocou "toll roads".
Ale to by museli nejako vysvetlit beznemu uzivatelovi Waze, ktory do Rakuska pride z cudziny...
Rozumnejsie riesenie by bolo, keby Waze poskytlo viac toll roads kategorii na vyhybanie sa - v editore aj klientovi.
foxitrot wrote:Mautstraßen? Prestudujem si. Ale ten koniec augusta, to je paradaeste ma budu lyncovat, ze som im uz oznacil cast dialnicnej siete medzi BA - HU - Wien...
Dobre si pamatam, ze u nich su bez vynimky komplet vsetky dialnice spoplatnene, cize aj useky v mestach?
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users