Pokud to takto běhalo i v uplynulých dnech, tak bude pár založených benzínek bez popisů
Moderators: krankyd, guri211, Zirland
LiborA wrote:V ČR je podle sdělení Ministerstva průmyslu a obchodu k 12.8.2012 (resp. k 31.12.2011) 3717 veřejných ČS...
LiborA wrote:Osobně jsem spokojen jak se nám pěkně posouvají ty kontroly. Podle gDocs už je odkontrolováno k dnešku něco přes 1100 ČS a z toho cca 500 nově vloženo, takže ve Waze už jich bude odhadem více jak 1600 (1100 mi jich hlásili k 21.8.2012).
LiborA wrote:Dnes jsem zaregistroval nemilou skutečnost. Když založím novou gas station a vyplním veškeré údaje, tak se při uložení do databáze zapíše jen název a musím tedy znovu záznam zeditovat. Zatím se mi to stalo min. 3x a mám pocit, že jsem vždy přitom ukládal i vytvořenou service route k té benzínce. Máte někdo podobnou zkušenost.
LiborA wrote:
Osobně jsem spokojen jak se nám pěkně posouvají ty kontroly. Podle gDocs už je odkontrolováno k dnešku něco přes 1100 ČS a z toho cca 500 nově vloženo, takže ve Waze už jich bude odhadem více jak 1600 (1100 mi jich hlásili k 21.8.2012).

Users browsing this forum: No registered users