Tady to ukazuje 6 dni
A tady stejna pumpa stejny cas po rozkliknuti a na info je 7 dni.

Tak kolik vlastne?
Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland

Czech AM - mapsb-007 wrote:;)
To jsem zvědav co na to Waze a myslíš, že tento problém mají i v jiných krajinách? A že to také reportovali?
Jsem trochu skeptický na rychlost opravy chyb v HQ.
Když chtějí dělat změny, tak ať zavedou i práva komunit prioritizovat požadavky na nové fce apod. A právo veta
Czech AM - mapsfoxitrot wrote:Tie problemy urcite musia byt vsade.
A tie screenshoty mi vnukaju myslienku, ze tie dva dialogy programovali ini programatori v time, ktori navzajom nekomunikuju.
Czech AM - maps
Czech AM - mapsGinBook wrote:Teď čtu, že App iPumpuj a Pumpdroid si budou předávat data. Silná konkurence.
tex232 wrote:GinBook wrote:Teď čtu, že App iPumpuj a Pumpdroid si budou předávat data. Silná konkurence.
Chce to větší propagaci Waze. Myslím že hodně lidí netuší že to umí benzín... Čekal jsem nějakou zprávu do médií, diskutovalo se tu o tom a nic .... Nová verze klienta je tu. Benzín funguje mapy se aktualizují co dva dny...
Czech AM - mapsGinBook wrote:tex232 wrote:GinBook wrote:Teď čtu, že App iPumpuj a Pumpdroid si budou předávat data. Silná konkurence.
Chce to větší propagaci Waze. Myslím že hodně lidí netuší že to umí benzín... Čekal jsem nějakou zprávu do médií, diskutovalo se tu o tom a nic .... Nová verze klienta je tu. Benzín funguje mapy se aktualizují co dva dny...
Jenom řeknu, že na tiskové zprávě se pracuje. Fotrik to zařizuje, tedy poprosil HQ a má přislíbeno nějakej textík. Zrovna jsem se tuším ve středa ptal fotrika jak to vypada. Jenom nevim jak to rozumně funguje co se týče podstrčení do tisku.
tex232 wrote:To jsme tu řešili už před měsícem ....
Czech AM - mapsReturn to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users