reitak wrote:Dovodom je aj nahlasovanie udalosti. Siel som po vedlajsej ceste k hlavnej, na krizovatke oproti, cize na hlavnej ceste stali policajti. Ja som vysiel na hl. cestu a nahlasil policajtov. Uz som proste bol asi 5 sekund na tej ceste a waze ich nahlasil, ze stoja na tej vedlajsej ulici, pretoze za tu dobu ma vobec neposunul a neotocil a tym padom ludia, ktori pojdu cez tuto cestu, tak im waze nenahlasi, ze su policajti na ich trase, pretoze stoja akoze na vedlajsej ceste.
petk0 wrote:... v hustej sieti ciest v BA ta to bude kreslit s presnostou +- 50 metrov. Preto ti zle hodi aj nahlasenych policajtov. Odkedy si planujem kazdu trasu, tak takyto problem nemam.
Co sa tyka hlaseni, tam navigacia nepomoze. Vsetky udalosti su umiestnovane na GPS poziciu a nie tam, kde je prilepene auticko.
Orientacia udalosti (ak sa to auticko pocas statia kruti na mieste) ze v ktorom smere si klient mysli, ze som natoceny - to neviem, s rotaciou auticka moc skusenosti nemam a doteraz som mal pocit, ze sa pouzije posledny znamy smer jazdy. Cize tam by kompas mohol pomoct.
reitak wrote:Ostatne appky navigacne pouzivaju kompas, cize vas otocia okamzite a gps je presne na meter, teda co sa tyka navigonu.
Toto sa mi moc nechce verit, ze by jednoduchy kompas v telefone dokazal zredukovat obvykle 8-15 m nepresnost vstavaneho GPS na nebodaj az 1 meter

Navigacia v mojom aute ma pristup na udaje z ABS senzorov na kolesach a v pripade vypadku GPS (tunel, podzemna garaz) riesi polohu/orientaciu vozidla pomocou nich. (Kedysi sa mi pacilo, ze som sa v garazi tocil do kola a sipka navigatora nadalej ukazovala na ciel

kedze ta cesta v garazi chybala na mape, nemohol zobrazit navigacne povely na odbocenie.) Kedze Waze sa zacina vydavat smerom ziskavania palubnych udajov z automobilu, hadam aj tie udaje z kolies by niekedy snad...