Mate nekdo stejny problem?
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
Moderators: Unholy, krankyd, Zirland, guri211
Czech AM - mapsGinBook wrote:Ja se desim jen jednoho. My si tu stezujeme v par lidech na spatny routing. Co bezni uzivatele? Ted je kazdy den aktualizace okolo 9-10 hod. Zrovna vdobe "spicky". Moooc dobra reklama. Potom vsude po doskuzich ctu o spatnem navigovani.
Nemelo bu HQ neco zmenit. Nebo aspon presunout aktualizaci na nocni hodiny?
Pernstein wrote:Zlobí mě routování na delší vzdálenosti - cca 100 km a víc. Někdy nenalezne cestu vůbec, někdy jen jednu a když chci zobrazit alternativní trasy, nikdy od instalace nové verze se mi to při cestách mimo Prahu nepovedlo. Vždy vyskočí po chvíli pouze hláška Oh! Oh! Routing server internal error. Ví se o tom, řeší to někdo?
vitj wrote:Pernstein wrote:Zlobí mě routování na delší vzdálenosti - cca 100 km a víc. Někdy nenalezne cestu vůbec, někdy jen jednu a když chci zobrazit alternativní trasy, nikdy od instalace nové verze se mi to při cestách mimo Prahu nepovedlo. Vždy vyskočí po chvíli pouze hláška Oh! Oh! Routing server internal error. Ví se o tom, řeší to někdo?
Zkoušel jsem před chvílí několik tras asi o délce okolo 150 km a bez problémů mi je našlo včetně alternativních tras. Nezkoušel jsi to v době špičky nebo v době, kdy se překlápí mapa na novou verzi? To by mohlo dělat problém.
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: Pernstein