GinBook wrote:Co se tyce Live Map tak tam ty aktualizace jsou dost spatne.
Konkretnejsie: meskaju (rozne dlho pre rozne urovne priblizenia) uz niekolko mesiacov.
Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland
GinBook wrote:Co se tyce Live Map tak tam ty aktualizace jsou dost spatne.
SpeedyR6 wrote:Dobrý den, mám jen jeden dotaz ... zmapoval jsem minulý čtvrtek své rodné město Jevíčko (okres Svitavy) a zatím tuto úpravu nevidím v Live Map (pouze v Update Map). Dělám něco blbě nebo to vždycky trvá tak dlouho ? Díky za odpověď !

fotrik wrote: a je hotovo.
petk0 wrote:fotrik wrote: a je hotovo.
Je to super, len pre SpeedyR6 neostala ziadna robota, kde teraz bude trenovat?Ja zvyknem aspon nieco nechat a poslat PM s postupom. Zdrzuje to, ale obcas to pomoze.

SpeedyR6 wrote:Děkuji za pomoc. Zmapování jsem dělal pouze v Map Editoru, ty zelené segmenty se mi nepodařilo na tu hlavní připojit (nevím jak zažádat o připojení), při editování mě to sralo, snažil jsem se to udělat poctivě.Akorát nechápu, že podle mapy od petk0 se mi některé na ty hlavní podařilo připojit a některé ne.
Dál jsem se vrhl na Biskupice (SV od Jevíčka) a asi tam bude stejný problém.
Jak mám postupovat v dalších městech (vesnicích), aby tam nebyl stejný problém?
Díky za odpověď!

fotrik wrote:Tenhle script http://userscripts.org/scripts/show/141050 pro rozsvecovani problemu na segmentech asi uz znas. Urcite si rozvecuj pro kontrolu Unterminated Roads a Turn Warnings for Selected Nodes, dle specificke situace se mohou hodit i dalsi jako treba No City.
Czech AM - mapsReturn to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users