Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland

porubcan wrote:system nie je dokonaly a ma svoje slabsie miesta...
ako je vsak pre Waze bezne, tak nie vzdy vsetko slape na 100% a stava sa (a nie ojedinele), ze sa ten strojcek pokazi a vysledok sa nedostavi. tak to skusi znovu o 5 minut... to vsak v realnom zivote znamena, ze zapcha (alebe ne-zapcha) je systemom reflektovana so zhruba 5 az 15 minutovym oneskorenim.
Udofon wrote:porubcan wrote:system nie je dokonaly a ma svoje slabsie miesta...
ako je vsak pre Waze bezne, tak nie vzdy vsetko slape na 100% a stava sa (a nie ojedinele), ze sa ten strojcek pokazi a vysledok sa nedostavi. tak to skusi znovu o 5 minut... to vsak v realnom zivote znamena, ze zapcha (alebe ne-zapcha) je systemom reflektovana so zhruba 5 az 15 minutovym oneskorenim.
Zapchu s rychlostou 26 kmh som tam videl minimalne 30 km predtym, takze typujem ze to tam viselo cez 20 minut.
Tiez nechapem, preco ma mi vypocitalo trasu tadial na zaciatku planovania, uz ked tam bola uplna zapcha.

MagicOfLA wrote:Udofon wrote:porubcan wrote:system nie je dokonaly a ma svoje slabsie miesta...
Zapchu s rychlostou 26 kmh som tam videl minimalne 30 km predtym, takze typujem ze to tam viselo cez 20 minut.
Tiez nechapem, preco ma mi vypocitalo trasu tadial na zaciatku planovania, uz ked tam bola uplna zapcha.
Doplním porubcana - aktuálne údaje o rýchlosti idú v podstate na dva strojčeky, na ten, čo kreslí zápchy, a ten, čo routuje. To, že ten prvý zatiaľ nenakreslil/nezmazal zápchu (našťastie) neznamená, že ten druhý s tým nebude počítať.
Takže ak tam už niekto prefrčal, routing engine s tým hneď počíta i keď to na mape ešte nevidno. Tiež sa mi to už prihodilo...
Udofon wrote:Ked sme boli tesne pred BA, okolo 10.00, waze stale ukazovalo zapchu, rychlost 26.
Udofon wrote:Zapchu s rychlostou 26 kmh som tam videl minimalne 30 km predtym, takze typujem ze to tam viselo cez 20 minut.

Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users