guri211 wrote:Fotrik: Poznam taketo pripady aj z BA. Treba zmazat a nanovo nakreslit tento segment.
Diky za tip! Smazal jsem a nakreslil novy. Jsem zvedavy, co to po novem updatu za mesic ci dva
Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland
guri211 wrote:Fotrik: Poznam taketo pripady aj z BA. Treba zmazat a nanovo nakreslit tento segment.

guri211 wrote:Fotrik: Poznam taketo pripady aj z BA.
guri211 wrote:Treba zmazat a nanovo nakreslit tento segment.
foxitrot wrote:guri211 wrote:Treba zmazat a nanovo nakreslit tento segment.
Mozno by ho bolo dobre nezabudnut aj zamknut, ked uz je zvysok krizovatky?

fotrik wrote:guri211 wrote:Fotrik: Poznam taketo pripady aj z BA. Treba zmazat a nanovo nakreslit tento segment.
Diky za tip! Smazal jsem a nakreslil novy. Jsem zvedavy, co to po novem updatu za mesic ci dvaudela.

guri211 wrote:Ahojte,
Aky mate pocit z routingu v poslednych dnoch? Ja som za posledne 3 dni velmi spokojny - spravne obchadzalo zapchy lepsou cestou, a ak ma to navigovalo cez zapchu, tak len preto, lebo inde bola este vacsia, alebo nebola oznacena. Odhad ETA mi pride tiez presnejsi.
Predpokladam ze zohrala ulohu oprava nejakeho bugu, plus vysoke pocty wazerov v BA.
guri211 wrote:Predpokladam ze zohrala ulohu oprava nejakeho bugu, plus vysoke pocty wazerov v BA.
Sanicko wrote:Tak to vam z KE ticho zavidim... Tu mam pocit, ako keby nas ubudalo... casto nie su informacie ani o existujucej zapche
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users