petk0 wrote:V google maps je menu Doprava, kde ukazuje aktualny stav na cestach, odkial to berie info?
Okrem inych moznych zdrojov napr. aj z vacsiny armady Androidnych telefonov?
[edit] http://www.npr.org/blogs/thetwo-way/201 ... rom-phones
Moderators: Unholy, krankyd, Zirland, guri211
petk0 wrote:V google maps je menu Doprava, kde ukazuje aktualny stav na cestach, odkial to berie info?
foxitrot wrote:Na roznych usekoch Racianskej ul. v Bratislave (v smere von z mesta) byvaju takmer denne (obvykle poobede-podvecer) zobrazene zlto-oranzove zapchy cez 50 km/h (52-58, niekedy aj viac).
Na celom useku je 50-ka: v prvej tretine (po Kukuricu) sa viac ako 55 neda ist, lebo tam neexistuje zelena vlna (ale prave odtial mam par screenshotov do 90 km/h - asi zriedkava chyba), ...
guri211 wrote:Dnes rano ma prvykrat poslal Waze z Vajnor do mesta cez Raciansku. Na moje pocudovanie tam skutocne bolo volno a ETA bola presna.
guri211 wrote:V Pochvaleny bud Waze routing, evidentne to chce aspon tolko "senzorov", cize Wazerov na cestach, ako bolo dnes (>400 v spicke v BA), idealne este 2 - 3x viac.
Suik wrote:ja by som dal pre mesto rozlohou ako BA (a sposobom jazdy a trafficu, spicky atd.) magicku hranicu 1000 a basta
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users