pulsarxp wrote:Észre vettétek, hogy megváltozott a szaloncukor evés hangja?
Jól van, most mit kell felvágni vele, hogy te minden nap kapsz?
Moderators: Unholy, krankyd, The Fej, Watt25
pulsarxp wrote:Észre vettétek, hogy megváltozott a szaloncukor evés hangja?
antipasztor wrote:Sziasztok!
Csak most csatlakoztam a wazerek táborába, szóval ellnézést, ha valami nagyon kezdőt kérdezek.
Észrevettem egy érdekes hibát a navigálásban, valami ok miatt nem akar engem egy úton keresztül átvinni, pedig egyértelmű, hogy sokkal rövidebb lenne az útvonal. Először azt hittem, hogy biztos rosszul van beállítva egy kanyarodás a térképen, de megnéztem, és minden megfelelőnek tűnik nekem. Mi lehet ennek az oka? A képet megnézve talán egyértelműbb, hogy mire gondolok
Szata76 wrote:A POI-kkal kapcsolatban lenne néhány felvetésem, kérdésem:
(lehet, h nem a legjobb topikot találtam meg hozzá, de majd elirányítotok)
- miért van az, hogy a 01.30-ai frissítés előtt hozzáadott POI-t nem látom a térképen, és a keresés sem hoz eredményt?
- szerintem célszerű lenne az olyan landmarkokat, amiből több is van a térképen – jellemzően a multik üzletláncai, pl. benzinkutak, szupermarketek, stb. – a POI nevében megjelölni, hogy hol van, mert így a keresésnél nem 10 db egyforma MOL-t dobna eredményként, amit végig kell nézni hol van, hanem lehetne tudni melyik érdekel minket pontosan. Például McDonald's Váci út, vagy akár a kerületet is bele lehetne írni. Persze így is előfordulhat két azonos nevű találat, de nem 10+. Mi a véleményetek erről?
Watt25 wrote:Elvileg ilyen nem lehetne. (Az, hogy nem látszik, az lehet (ha kicsi, illetve a Live Map legkisebb zoom szintje sem frissül azonnal).)
Annyit hozzátennék, hogy a "McDonald's Váci út" picit lenéző az ország 80%-ára nézve.
Users browsing this forum: No registered users