PM írásakor a find a member gombnál meg tudod keresni, de a jelentés már ugy sem ír ki nevet,hogy ki jelentette.
Vagy nem erre gondoltál?
Moderators: Unholy, krankyd, The Fej, Watt25
pulsarxp wrote:PM írásakor a find a member gombnál meg tudod keresni, de a jelentés már ugy sem ír ki nevet,hogy ki jelentette.
Vagy nem erre gondoltál?
Szata76 wrote:Elég, ha beírom a nevét és megnyomom az Add-ot?
Watt25 wrote:Szata76 wrote:Elég, ha beírom a nevét és megnyomom az Add-ot?
Igen.
Rapid81 wrote:Sziasztok!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy a Veszély jelzésénél miért nincs benne a szél? tegnap jelezni akartam, hogy majd' lefúj a szél az útról, de csak hó, eső, jég, köd volt benne, szél nem. Hová kell ezt jelezni, hogy nem lenne rossz, ha belekerülne?
pulsarxp wrote:Rapid81 wrote:Sziasztok!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy a Veszély jelzésénél miért nincs benne a szél? tegnap jelezni akartam, hogy majd' lefúj a szél az útról, de csak hó, eső, jég, köd volt benne, szél nem. Hová kell ezt jelezni, hogy nem lenne rossz, ha belekerülne?
Egyenlőre tuti nem raknak bele újat, és nem Te vagy az első aki hiányolta
Annyit tudsz tenni, hogy benyomod az időjárást és beírod, hogy szél.
Rapid81 wrote:Köszi!
Gondolom akkor az sem fog bekerülni, hogy "Mindkét sávban". Szintén nem lenne rossz, mert pl. egy útépítés nem feltétlenül korlátozódik egy sávra vagy bármiről is legyen szó, nem csak egy sávban fordulhat elő.
Rapid81 wrote:Annyi kérdésem lenne még, hogy hogyan lehet törölni egy véletlenül jelzett telepített trafipax-ot? Már mindenhol kerestem, de sehol sem találok ilyen lehetőséget.
Users browsing this forum: No registered users