Watt25 wrote:Szata76 wrote:Miért jár 750 pontos cukor? Ma kaptam egyet, de nem tudom miért.
A scoreboardon sem találtam ilyet.
500 szerkesztésenként jár egy 750-es cukorka.
Az nagyon tuti, nem is hallottam róla. Valószínűleg most van még a 2000.
Moderators: Unholy, krankyd, The Fej, Watt25
Watt25 wrote:Szata76 wrote:Miért jár 750 pontos cukor? Ma kaptam egyet, de nem tudom miért.
Szata76 wrote:Watt25 wrote:Szata76 wrote:Miért jár 750 pontos cukor? Ma kaptam egyet, de nem tudom miért.
Az nagyon tuti, nem is hallottam róla. Valószínűleg most van még a 2000.
Szata76 wrote:Olvastam régebben, h többeknek volt gond az állandóan felbukkanó és csilingelő hozzászólásokkal a kliensben.
Az elmúlt napokban én is belefutottam ilyenbe. Hozzászóltam több fix forgalmi infóhoz, azóta jönnek a hozzászólások minden kliens indításkor. Olyanok is amik régebbiek, és már megjelentek előzőleg is.
Megoldás? Köszi!
wroadd wrote:Szata76 wrote:Olvastam régebben, h többeknek volt gond az állandóan felbukkanó és csilingelő hozzászólásokkal a kliensben.
Az elmúlt napokban én is belefutottam ilyenbe. Hozzászóltam több fix forgalmi infóhoz, azóta jönnek a hozzászólások minden kliens indításkor. Olyanok is amik régebbiek, és már megjelentek előzőleg is.
Megoldás? Köszi!
Ez akkor fordul elő, ha valaki a kliensben úgy szól hozzá egy eseményhez, hogy közben más is kommentelte, de az még nem jelent meg a kliensében.
Azokat a hozzászólásokat dobja fel olyankor, ami a közbe eső időben érkeztek.
Ha az esemény lejár, akkor eltünnek ezek a felugró ablakok is. (nem csak a fix forgalmi infónál történik ez, csak azok elég sokáig kint vannak ahhoz, hogy feltünjön ez a hiba.)
Szata76 wrote:Mindkettőhöz úgy szóltam hozzá, hogy az előző komment nem jelent meg a kliensemben? De hát én vagyok az első hozzászóló mindkét eseményhez. Vagy nála nem jelenik meg az enyém?
wroadd wrote:Szata76 wrote:Mindkettőhöz úgy szóltam hozzá, hogy az előző komment nem jelent meg a kliensemben? De hát én vagyok az első hozzászóló mindkét eseményhez. Vagy nála nem jelenik meg az enyém?
Kölcsönös.
Megoldás lehet, ha hozzászólsz valamit, akkor elmúlik...
Anobium wrote:Sziasztok!
Pár napja regisztráltam. Android telón használom a Waze-t. A telefonos progival minden rendben, de a térképszerkesztő szerintem katasztrófa. Naponta többször is ránézek, de eddig kb 2 alkalommal láttam a pontjaimat és a megtett kilómétereket, útvonalakat. Egyébként szinte mindíg 0 minden paraméter.
Lehet, hogy ez csak nálom van így?
Anobium wrote:Sziasztok!
Pár napja regisztráltam. Android telón használom a Waze-t. A telefonos progival minden rendben, de a térképszerkesztő szerintem katasztrófa. Naponta többször is ránézek, de eddig kb 2 alkalommal láttam a pontjaimat és a megtett kilómétereket, útvonalakat. Egyébként szinte mindíg 0 minden paraméter.
Lehet, hogy ez csak nálom van így?
Users browsing this forum: No registered users