Gyomro, Maglod, Peteri, Monor
Igy kezdokent elsokorben boven eleg lesz
(Csutortokon tuti lesz egy Tiszaloki utam, ill. az elkovetkezo ket hetben Jaszbereny, Albertirsa, hengerelgetem amit tudok)
Moderators: Unholy, krankyd, The Fej, Watt25
schonmisi wrote:(Persze a legjobban azt élvezem, amikor jelentőségteljes hangon ezt mondhatom nekik: "Ezen a környéken wazer még soha nem járt!!")
schonmisi wrote:Az öcsémnek meg a feleségemnek szoktam mondogatni ahogy haladunk egy egy helyen: "Nézd, ezt a környéket én csináltam!" vagy "Ez egy új útszakasz, még semmilyen térképen nem szerepel! De ezt is megcsináltam!" vagy "Ezt a bonyolult csomópontot nézd, igen, én csináltam!"![]()
Ilyenkor felvont szemöldökkel néznek rám, vagy erőltetetten mosolyogva "rámhagyják"... de itt végre nyugodtan dicsekedhetek! Köszi norbertn!
(Persze a legjobban azt élvezem, amikor jelentőségteljes hangon ezt mondhatom nekik: "Ezen a környéken wazer még soha nem járt!!")
Egyébként a budapesti kerületek (főleg: XIV. XV. XVI.) átnevezését nyomom,
- és ezeken a területeken hoztam létre jó pá km új utat,
- Bptől északkeletre főutak és néhány település váz,
- az M0 északi része (M3 és Megyeri híd között)
kedvenceim:
- az M0-M3 csomópont,
- az M0 régi fóti út csomópont,
- meg a dunakeszi auchan környéke plusz parkolója (na azt brutál hülyeség volt megrajzolni, de akartam!)
schonmisi wrote:dunakeszi auchan környéke plusz parkolója (na azt brutál hülyeség volt megrajzolni, de akartam!)
schonmisi wrote: - meg a dunakeszi auchan környéke plusz parkolója (na azt brutál hülyeség volt megrajzolni, de akartam!)
Watt25 wrote:schonmisi wrote: - meg a dunakeszi auchan környéke plusz parkolója (na azt brutál hülyeség volt megrajzolni, de akartam!)
Én meg a Budaörsi Auchan parkolóját csináltam meg 100%-ra, mert akkor próbáltam ki a nemmondomkianevét-t és tetszett, hogy ilyen részletesen meg tudom csinálni. Persze értelme semmi. De azért megcsináltam az Érdi Tesco parkolóját is utána.Jah, meg az M6-oson az egyik pihenőhelyet.
http://world.waze.com/cartouche/?zoom=5&lat=47.28523&lon=18.86259&layers=T0FTFFFFTFFFFFFFFTTTT
schonmisi wrote:dunakeszi auchan környéke plusz parkolója (na azt brutál hülyeség volt megrajzolni, de akartam!)
drezina110 wrote:schonmisi wrote:dunakeszi auchan környéke plusz parkolója (na azt brutál hülyeség volt megrajzolni, de akartam!)
Ja, és az nem Cora? Legalábbis az van ráírva. Vagy nem egyre gondolunk.
pulsarxp wrote:A cora nem Budakalászon van?
drezina110 wrote:schonmisi wrote:dunakeszi auchan környéke plusz parkolója (na azt brutál hülyeség volt megrajzolni, de akartam!)
Ja, és az nem Cora? Legalábbis az van ráírva. Vagy nem egyre gondolunk.
Users browsing this forum: No registered users