pulsarxp wrote:Watt25 wrote:Utcalista szerint készen van a X. kerület is.
Sok hiányzott? Mert én mintha azt már megcsináltam volna. Vagy nem fejeztem be?
Nem tudom mi számít soknak.
Moderators: The Fej, Unholy, krankyd, Watt25
pulsarxp wrote:Watt25 wrote:Utcalista szerint készen van a X. kerület is.
Sok hiányzott? Mert én mintha azt már megcsináltam volna. Vagy nem fejeztem be?
kaszast wrote:Watt25 wrote:A VI. kerület is kész utcalista alapján. Ez sem volt nagy meló... De azért érdekes, hogy még mindig ennyire belső kerületben is voltak hiányzó utcák.
Utcalistát honnan nyúlsz?
Rapid81 wrote:Annyi kérdésem lenne, hogy van-e valamilyen módszer, hogy komplett településeket átnevezzünk, mert sok településrész külön településként van feltüntetve. Pl: Szapárfalu -> Fegyvernek-Szapárfalu, Bánhalma -> Kenderes-Bánhalma, Surjány -> Törökszentmiklós-Surjány, stb.
Rapid81 wrote:A korábban említett települések neveit átírtam (pl.: Fegyvernek - Szapárfalu, Kenderes - Bánhalma, stb.) és most, hogy frissült a térkép, a települések nevei maradtak a régiek, pedig minden, a településekhez tartozó útnál átírtam a településnevet. Ezt légyszi valaki magyarázza el. Valahol máshol is át kell írni, nem csak az utaknál?
Valamint az újonnan felvitt települések nevei nincsenek feltüntetve.
rivalcomp wrote:Edit: Ja, ha megtenné valaki azt a szívességet, hogy a Vágány-Dózsa kereszteződésben (https://world.waze.com/editor/?zoom=6&lat=47.51855&lon=19.07256&layers=BFTFTTTTTTFTTFTTTTTTFT)a benzinkút kivezető ágára rátesz egy jobbra kanyarodást, megköszönném.
Users browsing this forum: No registered users