Rögzíthető közlekedési infok

Moderators: The Fej, Unholy, krankyd, Watt25

Re: Rögzíthető közlekedési infok

Postby D-Ati » Tue May 31, 2011 10:49 am

szóval a Berettyújfalu - Berettyószentmárton közötti vasúti átjárót teljesen szétszedték, a 47-es forgalmát elterelik a vasútállomás felé, ahol csak 1 "sávon" járható. Nem tudom meddig tart.
Itt: http://world.waze.com/cartouche/?zoom=6 ... FFFFFFTTTT a kereszteződés fölött vagy 80 méterrel.
D-Ati

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby D-Ati » Tue May 31, 2011 3:32 pm

pulsarxp wrote:köszi, fel is vittem. ;)
Egy kis plusz infó róla:
A felújítási munkálatok megkezdése miatt, pénteken este, ideiglenesen, lezárták a 47-es főút városi szakaszán található vasúti átjárót. A forgalmat a bakonszegi út, illetve - a belváros felől érkezőknek - a vasútállomás irányába terelték. Az egyirányú haladás miatt kisebb torlódások lehetnek, a menetidő növekedésével kell számolni. Az illetékes tájékoztatása szerint, a munkálatok - várhatóan - május 31-én, kedden az esti órákban fejeződnek be, a felújított, döccenésmentes vasúti kereszteződést ezután vehetik újra birtokukba a közlekedők.

D-Ati wrote:szóval a Berettyújfalu - Berettyószentmárton közötti vasúti átjárót teljesen szétszedték, a 47-es forgalmát elterelik a vasútállomás felé, ahol csak 1 "sávon" járható. Nem tudom meddig tart.
Itt: http://world.waze.com/cartouche/?zoom=6 ... FFFFFFTTTT a kereszteződés fölött vagy 80 méterrel.

Hát ez nagyon szabatos. Honnan az infó?
(Döccenésmentes, mi? És a körzeti offroad pargyékat hol fogják rendezni ezentúl?)
Mindegy, holnap úgyis lecsekkolom.
D-Ati

Postby D-Ati » Wed Jun 01, 2011 12:37 pm

tényleg kész lett
D-Ati

Postby D-Ati » Wed Jun 01, 2011 2:49 pm

pulsarxp wrote::lol:

azt, beírtam a google-ba a város nevet, meg hogy vasúti átjáró lezárása, és jöttek is a linek. :)
És döccenés mentes lett? Ilyen gumi izét raktak közé nem?

D-Ati wrote:tényleg kész lett

aha, a vonatnak. :) oké, nem lett rossz, ú.h. a yard vissza is fog költözni a tripodjával a takarásba.
D-Ati

Postby DaVeD3 » Fri Mar 23, 2012 8:34 am

Sziasztok!

M5 elején, mindkét irányban terelés, szalagkorlát csere miatt, viszonylag hosszan (80, illetve 60kmh korlátozással, de mondjuk ez mindegy).
Lehet érdemes lenne rögzíteni, én jelentettem, csak már eltűnt...

Üdv,
Dávid
DaVeD3

Postby DaVeD3 » Fri Mar 30, 2012 6:07 pm

pulsarxp wrote:A hely megvolt, mert láttam, de köszi.
Felvittem a hét végéig, de ha van új infótok, jöhet :)

Majd megyek arra, akkor nézem, de úgy tudom, egészen nyárig lesz lezárás, csak gondolom a helye módosul majd időnként (szalagkorlát csere)
DaVeD3

Postby dreich78 » Thu Apr 26, 2012 9:12 pm

Zuglóban az Angol utcát lezárták a Szugló és a Bosnyák utca között gázcső csere miatt.
Várható megnyitás: 2012 május közepe.
dreich78

Postby dreich78 » Fri Apr 27, 2012 1:52 pm

XII kerületi felújítási munkák:

1.
Helyszín: Nárcisz utca (Stromfeld Aurél és Levendula utca között)
Csatorna rekonstrukció és útépítés, valamint járda felújítás miatt teljes útlezárás 2 ütemben.
A munka befejezésének várható vége: 2012.05.15.

2.
Helyszín: Orbánhegyi út (a Királyhágó tértől a Szilassy utcáig)
Az autó és gyalogosközlekedés biztosított (csak aknafedelek állnk ki az aszfaltból)
A munka befejezésének várható vége: Május eleje

3.
Helyszín: Határőr út (a Gaál József út és a Goldmár Károly utca között)
Gázcső rekonstrució és útépítés. (az autó és gyalogosközlekedés biztosíott, néha 1-1 munkagép teljes útzárt okoz. A munkagödrök kerülgetése a forgalom lassúlásával jár)
A minka befejezésének várható vége: Május vége
dreich78

Postby dreich78 » Sun Jun 03, 2012 8:17 am

Szata76 wrote:Zuglóban az ANGOL utcát szakaszosan lezárják az Egressy út és a Bosnyák utca között, mert csatornát építenek.
(fovinform.hu; UR)

Jelenleg az Egressy és a Szugló utca közötti szakasz van lezárva. A táblán lévő kiírás alapján szeptember 28.-án végeznek a csatorna rekonstrukcióval. Addig le is lesz zárva.
dreich78

Postby gabris » Fri Apr 27, 2012 8:46 pm

I. kerület Budai Vár

A felújítás I. ütemében, 2012. április 23-május 15. között az Országház utcában folynak a munkálatok. Az utcát teljes hosszában a Kapisztrán tértől a Szentháromság térig lezárták; a rácsatlakozó utcák - Fortuna köz, Kard utca - zsákutcává váltak a Fortuna utca felől. Ezzel egy időben a Fortuna utca kétirányúvá vált, az autóbusz és az engedéllyel rendelkező járművek mindkét irányban ezen az útvonalon közlekedhetnek. Az útpályán mindkét irányban tilos a megállás, a várakozás és a parkolás.
gabris

Been thanked: 1 time

PreviousNext

Return to Hungary [magyar]