[ARCHÍV] SK: Žiadosti o úpravu ciest na Slovensku

Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland

Re: SK: Žiadosti o úpravu ciest na Slovensku

Postby shalafi » Wed May 02, 2012 8:26 am

Opravene. A co tato odbocka z Rosnej na Ostepovu, nemalo by aj toto byt povolene?
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... =102597242
Country manager: Slovakia
Waze 3.6.0 @ HTC ONE S [4.2.2 CM10.1] @ 2012 Citroën C5

Image
shalafi
Waze Champs

Has thanked: 53 times
Been thanked: 25 times

Postby milo12 » Wed May 02, 2012 8:34 am

Poprad, doplnit pls. nazov mesta a ulice
https://world.waze.com/editor/?zoom=4&l ... =151209004
milo12

Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Postby Sanicko » Wed May 02, 2012 9:49 am

shalafi wrote:Opravene. A co tato odbocka z Rosnej na Ostepovu, nemalo by aj toto byt povolene?

Ano, na Ostepovu by to malo byt povolene... Teraz si to celkom presne nevybavujem, ale to V-cko sa mi tam zda trosku divne... Jazdim tade od Jantarovej, pozriem ten tvar presne a pripadne dam navrh na korekciu...
Vdaka za rychlu reakciu...

Este otazocka: preco je pre mna editacia tychto smerov nemozna, ked som tadial prechadzal a navyse segment, ktoreho sa to tykalo, ani nebol zamknuty? Uz som na takyto problem narazil, no dal sa vyriesit v starom editore povolenim vsetkych smerov na bode spojenia... V tomto pripade som aj tam skoncil na tom, ze nemam na ten bod pripojenia pravo....
AM: Košice, Poprad, Rožňava
Waze Android 3.6.99.110 (Beta) & Sony Xperia Neo V (Android 2.3.4, rooted) & Ford C-Max & Prestigio Roadrunner 511 Car Video Recorder
Sanicko

Has thanked: 20 times
Been thanked: 1 time

Postby Sanicko » Wed May 02, 2012 10:00 am

Sanicko wrote:
shalafi wrote:Opravene. A co tato odbocka z Rosnej na Ostepovu, nemalo by aj toto byt povolene?

Ano, na Ostepovu by to malo byt povolene... Teraz si to celkom presne nevybavujem, ale to V-cko sa mi tam zda trosku divne... Jazdim tade od Jantarovej, pozriem ten tvar presne a pripadne dam navrh na korekciu...
Vdaka za rychlu reakciu...

Este otazocka: preco je pre mna editacia tychto smerov nemozna, ked som tadial prechadzal a navyse segment, ktoreho sa to tykalo, ani nebol zamknuty? Uz som na takyto problem narazil, no dal sa vyriesit v starom editore povolenim vsetkych smerov na bode spojenia... V tomto pripade som aj tam skoncil na tom, ze nemam na ten bod pripojenia pravo....

Tak nedalo mi a pozrel som Google maps... To "V-cko" tam viac menej skutocne je, ale vzhladom na to, ze z Ostepovej sa da odbocit aj na Rosnu, tak detailny zakres tej odbocky (Permalink) to len zbytocne komplikuje (a neriesi korektne jazdu v tom V-cku)... tam by sa v klude vystacilo s jednoduchou odbockou... Ale ked je to uz takto... OK... treba vsak upravit tu spominanu odbocku z Rosnej na Ostepovu a jazdu v jednotlivych vetvach toho V-cka...
Waze Android 3.6.99.110 (Beta) & Sony Xperia Neo V (Android 2.3.4, rooted) & Ford C-Max & Prestigio Roadrunner 511 Car Video Recorder
Sanicko

Postby MagicOfLA » Wed May 02, 2012 12:22 pm

oolcoo wrote:toto hlasi Pluska
http://www.pluska.sk/regiony/stredne-sl ... -juna.html

a toto hlasi Pravda
http://spravy.pravda.sk/hlavny-tah-cez- ... egiony_p09

mal si teda pravdu. bude to tak nejako ze estakada bude fungovat ale iba s jednym jaznym pruhom. A vsak co polemizovat, ked tadial pojdes (rasp niekto) tak to odsleduj :)

Takze pochopili sme to spravne, od Bytce smer PP i CA okolo nemocnice, od Popradu sa ide normalne ako doteraz popri Vahu a estakadou, tam sa nic nerobi.
Smer od Rajca som nesiel, pokial niekto pojde, nech kukne.

M.
Image
Waze 3.6.0.0 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA

Has thanked: 21 times
Been thanked: 30 times

Postby shalafi » Wed May 02, 2012 12:25 pm

milo12 wrote:Poprad, doplnit pls. nazov mesta a ulice
https://world.waze.com/editor/?zoom=4&l ... =151209004

opravene .. bol tam este jeden segment otoceny opacne a na dalsom bola zakazana konektivita v ramci Popradskej ..

Image
shalafi
Waze Champs

Postby sunko » Wed May 02, 2012 12:28 pm

MagicOfLA: Smer od Rajca, ci uz na BA alebo CA je prejazdny tak ako predtym. Akurat sa z estakady neda odbocit na lavobreznu.
sunko

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby shalafi » Wed May 02, 2012 12:38 pm

Sanicko wrote:Tak nedalo mi a pozrel som Google maps... To "V-cko" tam viac menej skutocne je, ale vzhladom na to, ze z Ostepovej sa da odbocit aj na Rosnu, tak detailny zakres tej odbocky (Permalink) to len zbytocne komplikuje (a neriesi korektne jazdu v tom V-cku)... tam by sa v klude vystacilo s jednoduchou odbockou... Ale ked je to uz takto... OK... treba vsak upravit tu spominanu odbocku z Rosnej na Ostepovu a jazdu v jednotlivych vetvach toho V-cka...

v zaujme zachovania svetoveho mieru a ludskej rasy bola krizovatka zjednodusena ;)

Image
shalafi
Waze Champs

Postby MagicOfLA » Wed May 02, 2012 1:06 pm

sunko wrote:MagicOfLA: Smer od Rajca, ci uz na BA alebo CA je prejazdny tak ako predtym. Akurat sa z estakady neda odbocit na lavobreznu.

A z Rajca smer Poprad?

M.
Image
Waze 3.6.0.0 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA

Has thanked: 21 times
Been thanked: 30 times

Postby Sanicko » Wed May 02, 2012 1:13 pm

shalafi wrote:v zaujme zachovania svetoveho mieru a ludskej rasy bola krizovatka zjednodusena ;)

Super, pride mi to takto zmysluplnejsie, obzvlast ked napojenie Ostepova - Jantarova je tiez zakreslene "jednoducho" pricom tam je v skutocnosti oddelenie pruhov vyraznejsie... No treba mat na pamati jednu z hlavnych tez Waze - "nebaziruje sa na detailnosti na ukor pouzitelnosti" :-)
Sanicko

PreviousNext

Return to SK: Žiadosti o úpravu ciest na Slovensku