KošicePoľovnícka je skutočne jednosmerná - proti smeru hodinových ručičiek
Potrebujem pripojiť
Brečtanovu na Toryskú
ul. Napájadlá nie je prichytená na
SlaneckúFestivalové námestie, tu mám toho na srdci viac

:
-
Tieto dva segmenty by som dal určite ako Primary street, ináč sú v poriadku (aj hlásenia navigácie)
-
Tu je nutné docieliť, aby navigácia hlásila "držte sa vľavo" ak vodič pokračuje smerom na Watsonovu (čo je aj v súlade s vodorovným dopravným značením), nie "držte sa vpravo", keď sa pokračuje na ul. Čsl. armády ... ako je tomu teraz... Navrhujem docieliť to tým, že sa zruší pomenovanie ľavého segmentu
Festivalové námestie- potrebné pripojiť
tento (doteraz chýbajúci) dôležitý segment, ktorý umožňuje jedna U-turn na
Watsonovu a jednak odbočenie na
Letnú (pre tento prípad bude nutné zosúladiť s reálnou polohou
tento segment)
- a ako posledné je potrebné upraviť pozíciu
tohoto segmentu (možno by bolo dobré sa celkovo pohrať s tvarom a polohou, keď už máme také pekne letecké podklady

)a pripojiť
novovytvorené segmenty pre vnútorné parkovisko
PS: spisat tento elaborat, mi zobralo celkom dost casu... niekde som zachytil zmienku o uvahach, udelit vynimky pre prava spravcov oblasti, kde nie je zatial take huste pokrytie uzivatelmi... z vyssie uvedeneho dovodu by som o take cosi urcite zaujem mal, minimalne pre Kosice. Tu je, hlavne z hladiska optimalizacie navigacnych hlaseni, ale aj jednotlivych krizovatiek (napr. doteraz sa vobec neriesili U-turny - ako prvu lastovicku som poriesil
tuto krizovatku), stale co upravovat). Pripadne by som sa zujimal este aj o Poprad (kde sa castejsie vyskytujem a videl som tam este dost svetlych miest)
EDIT1: Tak som sa trosku pohral s Cartouche a podarilo sa mi:
1) pripojit
Brectanovu2) Pripojit novy segment na
Festivalovom namesti + doupravovat potrebnu geometriu aj (pre mna inak v novom editore nepristupnych) locknutych segmentov
3) v ramci testovania a potvrdenia teorie slabiny Cartouche ohladom prav a lockovania, som uspesne upravil geometriu
tohoto segmentu... nakoniec si poradim aj bez tych spravcovskych prav

EDIT2: Takze

hack

na Cartouche je spolahlivy a umoznil mi zeditovat cele
Festivalove namestie, tak ako som vyssie pozadoval. Postup je nedestruktivny no z pochopitelnych dovodov ho tu nebudem popisovat, ani nikde zverejnovat. Mne to naopak umozni pohodlne riesit objavene problemy, bez nutnosti cakat na admnina vyssej urovne... Samozrejme, nebudem tak cinit svojvolne a akekolvek pochybnosti o rieseni budem aj nadalej konzultovat

EDIT3:
HOTOVO!!! - vsetky vyssie popisane poziadavky uspesne zeditovane, berte uz len ako informaciu, ze ked sa chce, tak sa da