milo12 wrote:oznacovanie Janovce (PP), Cierna Voda (BA), Cierna Voda (GA), skratkami nema logiku
Podla mna to je to najlepsie co sa s tym da urobit a uz sme sa na tom zhodli.
Moderators: Unholy, krankyd, Zirland, guri211
milo12 wrote:oznacovanie Janovce (PP), Cierna Voda (BA), Cierna Voda (GA), skratkami nema logiku
milo12 wrote:Ahojte, oznacovanie Janovce (PP), Cierna Voda (BA), Cierna Voda (GA), skratkami nema logiku, neviem si predstavit ako cudzinec lusti skratku PP, BA, GA.
milo12 wrote:Suik wrote:teoreticky ta pri GA je samostatna obec, takze by mala byt asi primarne oznacena ako Cierna Voda. Ta v okr. SC je cast Chorvatskeho grobu.
Ale ked uz, tak ja by som to riesil tak ako su Jánovce (PP,GA,dokonca BJ ale tam bez dlzna), Hrušov (RV, GA), Vozokany (GA a tie druhe pri nitrianskej blatnici nemaju okres v zatvorke, niekto by to ked tak mohol editnut)
EDIT: ked tak closni tento voting a sprav novy s naklikanymi hlasmi
Ahojte, oznacovanie Janovce (PP), Cierna Voda (BA), Cierna Voda (GA), skratkami nema logiku, neviem si predstavit ako cudzinec lusti skratku PP, BA, GA. V tomto pripade je min. treba oznacovat plnym nazvom aj region Janovce (Poprad ???ani ja neviem co je PP, len som strelil???), Cierna Voda (Galanta), atd.
Milo

Return to SK: Žiadosti o úpravu ciest na Slovensku
Users browsing this forum: No registered users