Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland

odbočte vpravo. Cestou domov sa môžeš navigovať na NRporubcan wrote:neviem ako hlasi samotne odbocenie na NR v tomto junction, lebo tadial nechodievam.
Pri MPR je na prehratie hlášky a skutočné odbočenie 8 sekúnd, čo nie je veľa. Ak tento úsek bude mať 600m tak to už bude 20 sekúnd, čo bude postačujúce (a aj aplikujeme konštantu 1/2). Ak ponecháme polohu prvého junctionu a druhý posuniem o 50 metrov skôr (súlad so skutočnou polohou), tak na hlášku a odbočenie zastane 6 sekúnd.porubcan wrote:za nim nasleduje 240 m dlhy segment a po nom odbocka na NR.
Dnes už iba symbianovské vzdialenosti.porubcan wrote:co znamenaju cisla co uvadzas v zatvorke 800m a 200m?
vlado_s wrote:odbočte vpravo. Cestou domov sa môžeš navigovať na NRporubcan wrote:neviem ako hlasi samotne odbocenie na NR v tomto junction, lebo tadial nechodievam.
vlado_s wrote:Pri MPR je na prehratie hlášky a skutočné odbočenie 8 sekúnd, čo nie je veľa. Ak tento úsek bude mať 600m tak to už bude 20 sekúnd, čo bude postačujúce (a aj aplikujeme konštantu 1/2). Ak ponecháme polohu prvého junctionu a druhý posuniem o 50 metrov skôr (súlad so skutočnou polohou), tak na hlášku a odbočenie zastane 6 sekúnd.porubcan wrote:za nim nasleduje 240 m dlhy segment a po nom odbocka na NR.

Ten segment už neexistujeGlipko wrote:Moze plz nejaky odbornik na hlasky mrknut na okolie tohto segmentu? V sobotu som si tam otvoril UR, hlaska bola DSVP a po 200 metroch - ticho, koniec (odbocoval som na NR). Zial tomastomcat to zavrel ako solved kym som si to UR stihol pozret - z inych postov som pochopil, ze pisat PM mu budem zbytocne. Z nejakeho divneho nerefreshnuteho zobrazenia v Papyruse a modifikovanych segmentov usudzujem, ze proste zaciatok toho segmentu potiahol kus s5 po D1, co si myslel, ze tym vyriesi netusim. Predtym som si tam nic take nevsimol a pozeram, ze ten dalsi segment menil vlado_s 5.8. co zodpoveda poslednemu mapdate. Yo a v sobotu som siel tade do TT a uvedomil si, ze DSVP je tam dost matuce, na konci toho segmentu sa ide rovno a teda bez hlasky, keby som to tam nepoznal a siel len podla hlasok, tak odbocim na NR. Ako to rozumne vyriesit netusim, waze chyba moznost vnutit hlasku pokracujte rovno
Než to opravím preveziem sa tadiaľ a vypočujem si hlášky. Ak bude predsa len potrebné dať prvú hlášku skôr, ako píšeš:porubcan wrote:ked clovek ide na TT, tak mu kilometer a potom este 500m pred odbocenim na NR zahlasi drzte sa vpravo, aby vedel, ze pravy pruh je ten jeho. osobne na tom nevidim nic matuce, no ja tu cestu jazdim casto. nasledne by nemala pri odboce na NR byt ziadna hlaska, nakolko tam pokracuje rovno (a takuto hlasku waze nema).
na NR by to malo asi hlasit o 200m odbocte vpravo, preco tam tu hlasku korektne nedokonci je zahadou, ktoru treba rozlusknut.... skoda ze domov idem cez SC, skontroloval by som tu NR...
nevidím v tom žiadny problém (ja som bol vždy za).Glipko wrote:Prvu junction by som posunul viac s5, kaslat na to, ze nebudu sediet hlasene vzdialenosti s tabulami
Return to SK: Žiadosti o úpravu ciest na Slovensku
Users browsing this forum: No registered users