Dnes jsem narazil take na vyplod nOvYla. Tady je krizovatka, ktera je uz vice nez 5 let predelana tak, jak je videt na satelitni mape Seznamu, zatimco Waze ma starou fotomapu, kde je jeste puvodni stav, jak ukazuji zlute linky v odkazu. Tuhle krizovatku jsem delal pred rokem a expert ji v cervenci preoral... No nic, tak znova...
Czech Area Manager - editable area, CZ Localization and Social Media expert
Ja bývam na 5. poschodí a DOBRE vidím aké ulice sú blízko a kde sa dá kam odbočiť, lenže nejaký expert mi to zmenil a **** si to tu pomenil, v klientovi celé domenené, cartouche+live map sú iné než v klientovi aj keď dám aktualizovať mapu, a nech sa mi odomkne Žilina lebo niečo je strašné
Paluško, vzdelávaj sa a čítaj. Keď už nie anglické, tak aspoň slovenské a české príspevky. Potom by si si všimol, že mapa pre klienta je na celom svete miestami poškodená. A to nezistíš dokonca ani zo 7. poschodia!
Žilina, zaklínam ťa, ostaň zamknutá, lebo niečo bude strašné...
...with the good old Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while trying to get used to Android 3.6.xx.yyy (SG-A2).
PALUSKOBabjak: Ak nemas niekde prava, mozes nahlasit chybu na mape. Bud cez klienta, alebo jednoduchym prispevkom vo fore kde napises: Mesto, krizovatka ulic X a Y a co treba zmenit.
Ak mam hovorit za seba, zatial si nas velmi nepresvedcil o tom ze by sme ti mali nieco odomykat. Na editaciu mapy musi mat clovek kompletne nastudovanu WiKi, precitanu polovicu SK/CZ fora, vediet aspon trochu po anglicky a mat za sebou pubertu (= komunikovat s ostatnymi slusne).
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered) Škoda 100 MB 1977 (grey) Pressburg, Slovakia
Viete co je skoda? ze do waze sa nedaju dat stale znacky alebo kolecka.. teraz ako si vravel ze mysliet ako vodic a pomoc ostatnym.. pokial by to bolo problemove miesto niekde.. skoda ze tam nejde namapu nechat niaky odkaz na stalo.. aj ked..... landmark?
AM: všetky obce od Ba po Nitru a Komárno Asus Transformer Pad TF300TG Samsung Galaxy Tab - 3.0 LG GT540 - Waze 2.4.0.26 Volvo Irizar PB, autobus Student Agency Citroen Picasso C4
Toto je vynikajuci napad, som za. Bohuzial pri sucasnom tempe implementacie zakladnych veci (stale sa nevie vyhnut spoplatnenym usekom; nemame max. povolene rychlosti; atd) predpokladam ze to doplnia tak o 3 - 5 rokov
Cez landmark by som to neriesil.
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered) Škoda 100 MB 1977 (grey) Pressburg, Slovakia
Vracim se k puvodnimu tematu nOvYl - navrhuji prinejmensim hlavni tahy, ale klidne i mensi silnicky a ulicky, kde uz je vse hotove do finalni podoby, zamykat. Je to jedina prevence proti neprijemnym prekvapenim, kdy se dalsi a dalsi novacci snazi editovat silnice podle fotomapy.
Czech Area Manager - editable area, CZ Localization and Social Media expert
guri211 wrote:Uplne suhlasim, zamkol by som vsetky dolezite cesty a krizovatky, minimalne s levelom 2 (ak nie 3).
S jakým levelem? Level označoval výškovou úroveň silnice tj. při mimoúrovňovém křížení silnic byla ta hořejší s vyšším levelem. Nebo se snad něco změnilo?