Ahoj,
vzhledem k tomu, že bydlím na severu Čech (Teplice) a Bing mapy zde jsou v katastrofickém stavu, tak bych se rád zeptal, zda-li je možnost použím podklady externí.
Díky moc,
Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland

LiborA wrote:OT: to víš že ano
Dělali se i takové hovadiny, jako že jsem v google mapách odečetl GPS souřadnice tuším Stodolní ulice v Ostravě a pak ji "ručně" nakreslil do Waze, aby jsme měli v ČR i Ostravu namísto "Hīc sunt leōnēs", holt tyhle historické doby měly jisté kouzlo pionýrských dob
LiborA wrote:foxitrot wrote:Ale na ten orientacny datum (zaciatok 2011? ci uz jesen 2010? alebo este skor?) by som naozaj bol zvedavy.
Já s Waze začínal někdy o prázdninách 2009, ale několik jedinců v ČR jej zkoušelo hned od celosvětového spuštění tj. někdy na přelomu jara/léta 2009
foxitrot wrote:LiborA wrote:foxitrot wrote:Ale na ten orientacny datum (zaciatok 2011? ci uz jesen 2010? alebo este skor?) by som naozaj bol zvedavy.
Já s Waze začínal někdy o prázdninách 2009, ale několik jedinců v ČR jej zkoušelo hned od celosvětového spuštění tj. někdy na přelomu jara/léta 2009
Nie Waze vseobecne, ale dostupnost leteckych/satelitnych snimok ako podkladu v editore ciest.
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: petoKUBO