Moderators: The Fej, Unholy, krankyd, Watt25
zsezo wrote:Mar nincs q szabaly... aki kapja marja!
zsezo wrote:Szata76 wrote:zsezo wrote:Mar nincs q szabaly... aki kapja marja!
Erről nem hallottam. Mióta, miért, ki döntötte el és hol lett kihirdetve?
Mert senki sem torodott mar vele...
rivalcomp wrote:...
Edit: Ja, ha megtenné valaki azt a szívességet, hogy a Vágány-Dózsa kereszteződésben (https://world.waze.com/editor/?zoom=6&lat=47.51855&lon=19.07256&layers=BFTFTTTTTTFTTFTTTTTTFT)a benzinkút kivezető ágára rátesz egy jobbra kanyarodást, megköszönném. Nem volt jogosultságom szerkeszteni a kereszteződést, ezért elvettem, és visszatettem a becsatlakozó szervizutat, de ahhoz már nem volt jogom, hogy a helyes kanyarodást bejelöljem. Amúgy a Waze hierarchia hiányosságát vélem ebben felfedezni, mert így sok helyen nem kivitelezhető a szerkesztés. Tévedés ne essék, nem azzal van bajom, hogy vannak jogosultságok, csak az, hogy pl. egy ilyen esetben nem tudom befejezni a szerkesztést, és lehet, hogy rosszabb a végeredmény, mint előtte. Ebben az esetben persze nincs erről szó, de egy jobbos kanyarodás hiányzik.
rivalcomp wrote:Szata76 wrote:Mi volt a gond a benzinkút útjával? Úgy emlékszem jól megcsináltam, minden rendben volt.
Már semmi, de tegnap ezen a szervizúton akart a Dózsáról a Vágányba vinni, miközben csak jobbra szabad kanyarodni a lámpánál. De már jó...
cyconet wrote:Kedves NorbertN!
Nem tudom, hogy te eleve rosszul vitted-e fel, vagy valaki azóta módosította, de tény, hogy a Telepy-Haller kereszteződésben be van jelölve a balra nagy ívben kanyarodás a Hallerről, ami valójában 2 záróvonalat jelent. Ami nagyobb baj, hogy ezt az egy pici részt valaki lockolta, így nem tudom javítani a hibát, és rendkívül idegesítő, mert minden nap erre járok hazafelé.
Kérlek javítsd ki a hibát. Köszönöm előre is!

Users browsing this forum: No registered users