Moderators: The Fej, krankyd, Watt25
pulsarxp wrote:Azt eszre vettetek, hogy a speed cam forditva mukodik?
Tehat ha van egybutam egyszeruseg kedveert nyugat kelet iranyba, es a speed cam nyugat fele nez (piros potty, meg a grafika is) akkor kelet felol riaszt csak?!
pulsarxp wrote:Hát én is.., ugy vettem eszre, hogy arra kell neznie, amerre haladsz, es nem amerrol.
De ezt majd a napokban pontositom, mert folynakna kiserletek
railcar wrote:Amióta papiros van kartács helyett, én csak FF alatt használom, nincs vele gond.
pulsarxp wrote:Watt25 wrote:railcar wrote:Amióta papiros van kartács helyett, én csak FF alatt használom, nincs vele gond.
Érdekes, nekem egyáltalán nem működik FF alatt.
Nekem is megy FF alatt, de a script semmit sem csinal. Se FF alatt, se króm alatt.
Watt25 wrote:Nálam FF alatt megjelenik egy Refresh table gomb, de a Papyrus egyáltalán nem működik, fehér marad a szerkesztőterület.
pulsarxp wrote:Watt25 wrote:Végre látható bizonyítéka is van annak, hogy a körforgalmas útszegmens más, mint a többi.
Ez azért jó, mert így láthatóan kiszűrhetőek a rossz körforgalmak. Erre figyeljünk oda.
Héééj, neked működik a cucc... melyiket szedted le?!
railcar wrote:Watt25 wrote:Watt25 wrote:Nálam FF alatt megjelenik egy Refresh table gomb, de a Papyrus egyáltalán nem működik, fehér marad a szerkesztőterület.
Innen telepítve működik! Megjelenik egy listában az összes a képernyőn látható utca, ország. Elég hasznosnak tűnik.
És hogy kell telepíteni? A js fájl megvan, de nem tudom, mit kezdjek vele.
Users browsing this forum: No registered users