Moderators: Unholy, krankyd, The Fej, Watt25
Szata76 wrote:Úgy tűnik megjavult a kereső vagy frissült az adatbázisa. Azt tapasztalom hasznos az a * a keresés végére.
Szata76 wrote:Én a csillagos keresést a POI-kra értettem. Például ha beírtam, h MOL, akkor csak olyan találatokat adott aminek pont ez volt a neve kis vagy nagy betűkkel. Ha hozzátettem a csillagot is akkor megjelentek a benzinkút illetve az utcanév végződésűek is. Mivel korlátozott számú találatot listáz ki, így több közelebbit adott.
Szata76 wrote:Én a csillagos keresést a POI-kra értettem. Például ha beírtam, h MOL, akkor csak olyan találatokat adott aminek pont ez volt a neve kis vagy nagy betűkkel. Ha hozzátettem a csillagot is akkor megjelentek a benzinkút illetve az utcanév végződésűek is. Mivel korlátozott számú találatot listáz ki, így több közelebbit adott.
wroadd wrote:Szata76 wrote:Én a csillagos keresést a POI-kra értettem. Például ha beírtam, h MOL, akkor csak olyan találatokat adott aminek pont ez volt a neve kis vagy nagy betűkkel. Ha hozzátettem a csillagot is akkor megjelentek a benzinkút illetve az utcanév végződésűek is. Mivel korlátozott számú találatot listáz ki, így több közelebbit adott.
Sajnos ez sem ilyen egyszerű.
Próbáld meg az "Auchan*"-ot az Auchan-ek felleléséhez (pl Auchan Kecskemét)
Users browsing this forum: No registered users