1.A Chrome böngészővel nem mutat semmi statisztikámat,csak a Firefox.
2.Pár POI-t hozzáadtam a térképhez,de nem számolt semmit.
Valamit rosszul csináltam?
Moderators: krankyd, The Fej, Watt25
tanyika wrote:1.A Chrome böngészővel nem mutat semmi statisztikámat,csak a Firefox.
marcedli wrote:tanyika wrote:1.A Chrome böngészővel nem mutat semmi statisztikámat,csak a Firefox.
ha ilyet látsz, mindig pillants fel a címre: world.waze.com -szerveren kell lenned, NEM a http://www.waze.com-on.
rozsizsofi wrote:Mi az elfogadott metódus a számozott utak településen belüli (alternatív) elnevezésének szerkesztésére?
marcedli wrote:rozsizsofi wrote:Mi az elfogadott metódus a számozott utak településen belüli (alternatív) elnevezésének szerkesztésére?
Nem szükséges alternatív név, elég a településen belüli neve, és maradjon mindenképp minor highway (vagy maior, ami volt előtte)
Egy és kétszámjegyű utak major, három és több minor.
pajzi wrote:marcedli wrote:rozsizsofi wrote:Mi az elfogadott metódus a számozott utak településen belüli (alternatív) elnevezésének szerkesztésére?
Nem szükséges alternatív név, elég a településen belüli neve, és maradjon mindenképp minor highway (vagy maior, ami volt előtte)
Egy és kétszámjegyű utak major, három és több minor.
Tenyleg fogalmam sincs, lehet hogy igy is igaz, ahogy irtad, csak javasolnam, amirol ugy tudom tuti:
utadat.hu
Ami itt piros az major, ami meg szerepel feherrel az minor (telepulesen belul is)
(Ill. a csak vasuthoz vezeto 5 szamjegyu utat mar azt hiszem nem kell minoritani)
(Ugy meg mindig ez a szabaly?)
Edit:
Azota raneztem, mert nem agyott nyugodni.
Neha vannak kivetelek, pl. 405-os ut, piros, elsorendu a 3 szamjegy ellenere
tanyika wrote:2.Pár POI-t hozzáadtam a térképhez,de nem számolt semmit.
rozsizsofi wrote:Létezik az, hogy ekkora eltérés van a hengerelt és a műhold alapján készített út között?
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&lat=47.11991&lon=18.37248&layers=BFTFTTTTTTFTTTTFTTTTT
Users browsing this forum: No registered users