De az M7 meg az Üllői út kérdéseket még mindig nem vágom. Az AM-t baszogassam? Vagy van valamilyen tool, amivel lehet ellenőrizni, hogy miért úgy tervez?
Moderators: The Fej, krankyd, Watt25
norbertn wrote:xerxesz wrote:Szélvédőt nem repesztek, az izzók meg tényleg szarok akármelyik újkori autón
De az M7 meg az Üllői út kérdéseket még mindig nem vágom. Az AM-t baszogassam? Vagy van valamilyen tool, amivel lehet ellenőrizni, hogy miért úgy tervez?
OK, itt a megoldás, hogy valakik végigböngészi az útvonalakat, lehetőleg olyanok, akik jártak már arra, mivel ha találnak valamit, azt javítani tudják.
Ha valaki megtalálja a hibát és nem tudja javítani, az beírhatja pl. a Teendők topic-ba. Vagy akár te is beírhatod oda mondjuk, hogy M7-et, Üllői utat végig kéne bányászni, mert nem tervez végig rajta a Waze, vazze.
Ha lesz rá időm és addig más nem fejti meg, akkor nekiugrok. Egyébként az ilyeneknél én még azt szoktam csinálni, hogy a készüléken beállítom a kezdőpontot meg célpontot és terveztetek vele. Ha tényleg az jön ki, amire nem számítok, akkor addig szűkítem kezdő és célpont távolságát, amíg rá nem jövök, hogy melyik helyen, kereszteződésen nem bír átnavigálni.
norbertn wrote:Nyilván ott kell keresni a hibát, ahol váratlanul elnavigál az elvárt útvonaltól. Ilyenkor a kezdőpontot ezen furcsa hely elé nem messze teszem, a végpontot meg nem messze mögé, és megnézem így átmegy-e rajta. Úgy teszem a pontokat, hogy "esélye sem legyen" más merre navigálni. Ha így sem megy át, akkor jöhet a térképszerkesztő.
schonmisi wrote:Most kipróbáltam, szerintem megvan a hiba: az üllői - könyves kálmán kereszteződésében egyirányúnak van beállítva a kétirányú felüljáró!!! javítom
Watt25 wrote:Bár elég macera, de lehet, hogy meg kéne próbálni, hogy egyszer-kétszer vakon mész a tervezett úton, aztán majd csak rájön a Waze, hogy nem is olyan jó arrafelé menni. (Elvileg így kéne működnie.)
Watt25 wrote:Alapvetően tudtommal az átlagsebességek tárolására alapszik minden, tehát ha csak simán mész, akkor is "tanul", hiszen a sebesség adatokat akkor is letárolja.
norbertn wrote:Amit még észrevettem, akkor tervez vicces útvonalakat, ha a sütievés be van kapcsolva. 8-10 km-es kerülő napokig, de sehol egy süti, úgyhogy kikapcsoltam.
varnyu wrote:Szia,
Vegigjavitottam az emlitett utszakaszt (siofoktol a hatarig), sajnos nem volt lock-olva az osszes utszakasz, ezert nehanyat a waze elallitotta. Remelhetoleg tobbet nem fogja, mert vegig lock-oltam a szegmenseket.
Udv,
V
xerxesz wrote:Watt25 wrote:Bár elég macera, de lehet, hogy meg kéne próbálni, hogy egyszer-kétszer vakon mész a tervezett úton, aztán majd csak rájön a Waze, hogy nem is olyan jó arrafelé menni. (Elvileg így kéne működnie.)
Akkor majd megpróbálom, amikor épp ráérek.
Amúgy a Waze ugyanúgy tanul ha navigálok és ha simán megyek akkor is, vagy van különbség?
norbertn wrote:Most csak a trafis dologra reagálnék. Amire te gondolsz, az a telepített trafikat jelenti. Namost ha ilyet nyomsz, az csak - jó esetben - 1 nap múlva jelenik meg a térképszerkesztőben. Ezután ott be kell írni a sebességkorlátot és el kell menteni. Majd ezek után - jó esetben csak pár nap múlva - kerül fel az éles térképre. Addig senki nem fogja látni. Ezzel szemben a rendőri ellenőrzés mindenkinek rögtön megjelenik.
Users browsing this forum: No registered users